|
| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
super hocemo da je opjevamo? ili daj meni da je unovcim..od cuvanja nema nista
uvenut ce..tj past ce u zaborav
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Mislim da nije za pevanje, unovci ti to, pare tebi, slava meni dosta, sve mi lepo od jutros
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma jel moguce  a sto nije za pjevanje msm sta danas pjevaju estradnjaci, zar postoji nesto sto nije za pjevanje?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ja sam mislila da si vec procitala, nikako nije ovo mu ga dodje kao recitaciju 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nisam procitala gdje da procitam?
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
na spomenaru, dje bi bilo autorska prava i to
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
evo procitala sam ova pjesma je stvorena za Dinu Merlina svu odgovornost preuzimam na sebe ima da mu se svidi..saljem pjesmu. Ispleti mi dolamu tintom, umesto prediva, pusti joj svaku nit da se po srcu razliva. Na damastu otisak ostavi, mirisnom paučinom ga prekri i ostavi da sazri to puce belo, pa kao maijite da ga otkidam i njime hladim čelo. Skerletnim koncem prošij po svim okrnjenim rubovima, te biserne čoje, pa sa porukom je okači, iznad, da kad snene oči otvorim, tvojeg nečeg da se latim. Pospi svuda vilinski prah, po mramornim otiscima, po lahkim koracima, tu, gde su tvoja stopala bila i pusti me da snevam.
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ti seres bolje od mene 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ha ha ha ne ne, mozda moje ima samo bolji smek..tj miris bljak..stoko jedna na sta me nagonis  ama ne serem, ja cu da posaljem pa ti vidi znam ja ljudi svugdje 'okolo' 
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
volem da te nagoniiiiiiiiiiiiiiim
nema sad onaj smajic sto siri ruke
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot], yxuqolusi i 192 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|