Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ajmeeee,i ode taj most Zvala sam ja brata,kaze on nije strasno gde bre nije jos mene zeza da je u moje selo poplava
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
a moze li neko da mi odgovori sad... ne mislim nista lose taman posla nego me zanima... Sabac ima 120.000 stanovnika. Bar 50.000 ljudi je spremno da se upusti u borbu protiv poplave. Sta ce onda danas onaj apel i hiljade ljudi iz Beograda.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
casual je napisao: Senka jel si ti odatle iz Prijedora? Cas,ja živim u centru grada...ali to je moj grad...i moja porodična kuća,gdje živi moja mojka,je u blizini tog mosta gradskog... Sad je već voda došla tu u dvorište...nju smo uspjeli ubijediti da ode kod moje sestre...a sad šta bude neka bude...
|
|
casual
|
|

*

|
Ima Sabac i onu fabriku boja i lakova. Ali me zanima sta se htelo sa tim apelom danas? 50.000 ljudi je dovoljno da odbrani ceo Balkan a ne sabac.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Megi, mislim da je to pisao neki diletant koji je zadužen da sprovodi paniku . Voda da raznese hemikalije.... Svašta... Siguran sam da se opasne hemikalije već sada transportuju na bezbedno mesto, a ovaj koji je ovo pisao želi samo publicitet (verovatno je željan lajkova na Facebooku)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ja sam to procitala Otkud znam, valjda treba da se pune dzakovi sa peskom,ne znam,svasta se prica i pise a verovatno ce se ljudi koji zive tamo,kad im voda udje u kucu hvatati za glavu zamisli da ti voda u kuci da ti unisti sve ma ni ne mogu da zamislim znaju koliko je tesko samo ljudi kojima se desilo
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Senka sta da ti kazem, zao mi je... Ne znam da li je proglaseno vanredno stanje u RS. Ako jeste, sve ce drzava nadoknaditi ali ne u meri u kojoj je steta zaista. Ali nije rec samo o steti vec o maltretiranju i strahu i sve sto prati takvu situaciju. Vazno je da ste zivi i zdravi.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Siromasni ce biti jos siromasniji aj necu da serem
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Žex brate,ima tih dobronamernih koji razmišljaju pun qr; ma ni u dva ne bi mogli stati.
|
|
|
|
|
|