Autoru |
Poruka |
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Spava mi se.Boze dragi. ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Upravo sam se probudila,katastrofa
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Nekako sam umorna sada...zijevam! ![[crysmiley1.gif] [crysmiley1.gif]](./images/smilies/crysmiley1.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
megi gde li landras?skitaro jedna ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
одок да једем ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif)
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Sutra se baba vraca ![[blah blah ] [blah blah blah.gif]](./images/smilies/blah blah blah.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
SHE je napisao: megi gde li landras?skitaro jedna ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Fali mi moja lepsa polovina-SHE axaxax
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ja ne mogu vjerovati...doselili su se nedavno novi susjedi u zgradu nasuprot moje...što je problem? Pa to što cijelo popodne njihova mala pjeva na balkonu dok ja učim! Što je još problem? To što je jutros počela pjevati i njena majka...cijela ulica ori!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
GiGi,kod mene na spratu su se nedavno doselili neki ljudi iz Crne Gore.Ne bih ni znala da jedne veceri nisam cula nesto,nalik pokusaju svira nesto sto je meni totalno nepoznato.Uzas,roditelji misle da njihovo dete ima sluha,a ja ni dalje ne znam sta to dete pokusava da svira.Ne prepoznajem instrument,,,,brunda......svakoga dana po nekoliko sati..
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ajoj! Kad smo već kod toga, dijete drugih susjeda je prije 3 dana počelo svirati violinu na balkonu (ne znam zašto baš na balkonu, valjda da svi vide kako je njihovo dijete vrijedno). Možeš misliti kako to cvili...al dobro, podržavam da mala ustraje i nauči... ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif)
|
|
|
|
|
|