Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ne prepoznajem ovu zmiju na njegovom avataru
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Kako je lijepa ona cura iz spota Prišla grupe Lexington...predivna je! A da...ni momci iz benda nisu loši...pogotovo ona dvojica... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Večeras u 10 navijam za velikog sportskog rivala... Eto šta ljubav čini...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ajme da vidiš kako je masa automobila okićena zastavicama...a i s nekih balkona se vijore... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Moje srce večeras kuca za tebe... ovaj Hrvatsku ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
A moje za Srnu...ovaj Hrvatsku ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Ali pazi šta radiš... biće tu momčića koliko hoćeš... a ja ću biti sam ispred TV-a pa ti vidi...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
GiGi je napisao: A moje za Srnu...ovaj Hrvatsku ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) Ovo je poruka koju samo ja razumem. Skoro si napisala da sam ja Srna, tj. kao Srna. ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Hej, hej momče...možeš biti što i tko hoćeš...ali nitko nije kao moj divni, krasni, humani Srna... Naravno da će biti momčića...vjerojatno više nego ženskica...a zašto bih pazila, nemam pojma... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ovo dvoje gore je gore od ono dvoje uvece u kafani kad pocnu da gnjave sa pricama
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|