Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
nisam konobarica i ne dam vam goozice ali ako treba platit' pice, nije problem 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...'rile..ne progovaras...!?... ...satje zovemo hitnu... ...ustajde..ladan beton... 
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Molena je napisao: nisam konobarica i ne dam vam goozice ali ako treba platit' pice, nije problem  ...meni niko ne platja pitje... ...ja uzimam na crtu..  ...
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jel crta na kajisu ili  hehe istrosila se olovka...veceras nema nista na goozove..mora da se plati. Trile pao ispod sanka hahah
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...ma ko njega 'ebe... ...i ovako je popiJo ignor... ...nije naviko na zest... ...trosi samo limundu...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
gdje ima za nabaviti taj napitak Ignor...i ja bih ga ponekad probala.. mozda konobarica zna, ako se pojavi.. ja sam svoje popila za veceras... ![[lazy2.gif] [lazy2.gif]](./images/smilies/lazy2.gif)
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...satje nama pevaljka da otpeva nesto... ...da joj munemo koju paru u sisitje... ...mora se zivi od necega..glas je lebom 'rani..  ... 
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...ova crna ista ko neciji GLavatar..  ... ...a mozda lice i u reali..ili bar barseloni..  ...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
imas para za metnut u sisice, a pio bi na liniju  ..e ne's moci ove noci hahah grdna ti ta ko sto djavli...ja ne znam ni ko je, al' ne bih joj dala ni otirac ispred vrata ode ja...ti zatvori i inventuru napravi ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif)
|
|
|
|
|
|