LaYa je napisao:
slobodna mi druga nozdrava,meti prst,vidi sta ima

...'nachi napokon dodje vreme i rokani da ga turim..msm prs' u nozdravu..iliti da joj propipam glavatar te da vidim sta mise javlja sporadi nje...
...od pogleda na njenu sliku..malome trema trese..il tje pre biti dasam se tolko odvalio dami bezi slika pred ochima..moro sam..priznaem..cisto kolko da smirim duhove koi jos uvek vrcau pri samoi pomisli na njojzi...
...bitju pristrasan u ovem slucau jerboe Laya alias rokana jos odavno 'ranile svinje u moemu oboru te zato gaim poseban vid naklonosti prema njoj..ako ne i shire..

...
...mlada dama korisnica ovog nadasve lepog utvatara..ima za cilj da privuce i nista manje zainteresue korisnike suprotog pola a nista vishe i istog..msm pola..a moze i celog..

...
...ne,zbilja..zlatne ruke ima..cisti riba pere pusi(nazalost ne meni..

)mesi lebove kolace..svia sarme..kuva rucak..ma pojo bi celu kadu klot pasulja kadga ona skrcka..dase ne lazemo..pojo bia i masnu ponjavu..pod uslovom dae ona prethodno lezala na njojzi i omastilae..

...
...drhtavim prstima prelazim preko njenog glavatara..a suza mi iz oka vrca..setio sam se memorie i kolikoe to bilo estetcki lep odnos koi smo gaili..sve mi govori dae i ona bila iskrena spram mene kolko i ja spram njojzi..'nachi uzajamno kompatibilno je bilo..mhhhh..ote mise uzah iz grudi..nostalgia me stize..

..jbt vise o sebi mise javlja neg o njoj..sta tjes..isprepletane sudbine..

...
...ee ozbiljno sad..Laya je emotivno romanticna dusica..javlja mise da bi idelalan partner moro pod prozor da joj peva stihove leonarda cohena i u ruci drzi pleh strudle od maka..

...
...savet..srce je tvoje violina..nadji konjinu da mu pocupas dlaku..valja tje ti za gudalo..

...