Autoru |
Poruka |
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
Emanuella je napisao: i ja crkni  koji ti je q..? nisam krko a ti bi da sam već crko ![[ququ.gif] [ququ.gif]](./images/smilies/ququ.gif)
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Jok! ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Iz dana u dan se radjaju nova a pucaju dok kazes "keks" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
virtualna prijateljstva su iskrena. virtualne prijatelje biramo "na prvu" po osecaju, mirisu, bez ograde i stita... svi su tu bice i sutra tu i prekosutra, kao kada krenes ujutru u skolu i znas da su svi tamo. ima i svadje, ali i deca se posvadjaju pa se pomire... ali i te svadje su iskrene, bez posledica su. virtualna prijateljstva su lagana, besuslovna su, decija, kako dodju tako i odu. bas kao u skoli kada ti drug ili drugarica promene skolu i odsele se.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ma gde iskrena, i kad ti neko kaze "Bravo super si, sjajan" znaj da taj-ta itekako laze. Jer dok tebe hvali na forumu u postu, u isto vreme, drugom prozorcicu otvoreno za pisanje PP gdje te pljuje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
evo ova iznad priča ko i ja,a za mene rekoše da sam lud... možda se samo zeza ja ionako ne kužim....
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ja nisam "Ova" vec MeGi moracu reci Senki da mi poveca nick Nema sta da se kuzi tu, svako svoje iskustvo pise
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
MeGi je napisao: Ja nisam "Ova" vec MeGi moracu reci Senki da mi poveca nick Nema sta da se kuzi tu, svako svoje iskustvo pise Tako je MEGI!
_________________ Zivot pise romane i za nepismene
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] Ma gde iskrena, i kad ti neko kaze "Bravo super si, sjajan" znaj da taj-ta itekako laze. Jer dok tebe hvali na forumu u postu, u isto vreme, drugom prozorcicu otvoreno za pisanje PP gdje te pljuje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) to je vec individualna stvar. mislio sam generalno na trip koji je sasvim drugaciji nego u reali. a i to pljuvanje na pp mozemo da uvrstimo u potrebu forumasa za senzacionalizmom  i opet je sve ipak bez posledica, ne iziskuje reakciju, mada ih ima  ali ipak se sve svodi na novi dan novo zezanje... ps ne kvari mi ovo idilicno raspolozenje 
|
|
|
|
|
|