|
Autoru |
Poruka |
ANDJEO82
|
|

rang

Pridružio se: 23 Sep 2012, 18:43 Postovi: 718 Lokacija: Beograd
|
Mislim da postoji mala doza Net Zavisnika...
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Ma sve je OK, i mala doza zavisnosti i čarke (ljudi smo, moramo se malo kačiti) i ljubavi..sve dok se ne pređe u paranoju, izgubi linija koja razdvaja rl i virtuelu.
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Just je napisao: Ma sve je OK, i mala doza zavisnosti i čarke (ljudi smo, moramo se malo kačiti) i ljubavi..sve dok se ne pređe u paranoju, izgubi linija koja razdvaja rl i virtuelu. Paranoja je opaka stvar... dolazi kod ljudi koji zaborave stvarnost i zivot oko sebe. Predpostavljam da su takvi i u zivotu a ne smo na netu, jer voditi se time da neko radi nesto protiv vas.. hmmm... msm da je to veliki problem u takvom razmisljanju, msm da je to zbog nekih trauma iz zivota ili nedostatka paznje pa prelaze i na patetiku da bi ih neko zalio. Ali avaj nismo svi isti...ne razmisljamo isto i ne zivimo isto pa tako i u ovoj kutiji.
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
ANDJEO82 je napisao: One stvari koje pisem o sebi su uvek iskrene i tacne,isto tako mogu reci da sam uvek odrzao dato obecanje i uvek stao iza napisane recenice. Brate,zaista izvini,ali ja sam mislio da si zensko,jbg!
|
|
|
|
|
Oriflame
|
|

Pridružio se: 11 Okt 2012, 11:37 Postovi: 38
|
Iskrenost...danas je rec precenjena xaxaxaxaxaxa......
svi lazu, bila sam iskrena, platila cenu ...resila dosta, ako svi lazu -lazi i ti!
_________________ Pre nego što samom sebi utvrdiš dijagnozu depresije ili niskog samopouzdanja, proveri da nisi prosto okružen seronjama.
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Iskrenost je moje drugo ime..ali,samo na netu..
|
|
|
|
|
klara
|
|

rang

Pridružio se: 28 Sep 2012, 11:50 Postovi: 796
|
Kad je u pitanju iznosenje stavova, misljenja...svakako da je dobro biti iskren, jer u cemu je poenta bavljenja na netu ako ces pisati ono sto ne mislis? I to govori puno o nama, vise od licnih podataka. Ako je u pitanju odavanje podataka o sebi, to je cista glupost. O sebi se prica samo sa proverenim osobama, pa cak ni tad sve.
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
klara je napisao: Kad je u pitanju iznosenje stavova, misljenja...svakako da je dobro biti iskren, jer u cemu je poenta bavljenja na netu ako ces pisati ono sto ne mislis? I to govori puno o nama, vise od licnih podataka. Ako je u pitanju odavanje podataka o sebi, to je cista glupost. O sebi se prica samo sa proverenim osobama, pa cak ni tad sve. Rekla sam davno da je Klara nasa pametnica. Ja o sebi samo nisam jos napisala broj cipela pa evo da dodam , cipele 37 a cizme 38.He he. Iskrenost se ne isplati ali i net je jedna dobra zivotna skola.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
kolko uzmem toliko dam..cista proporcija
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Previse..... I svaki put sebi kazem: Molena, ovaj put pametnije, polako...ne otkrivaj, budi mudra i lukava....Ali jok, kao da zidovima pricam. Jbg..ja se otvorim a i sama trazim otvorenost. Ne vidim nista lose u otvorenosti,...nervira me kada ljudi neke stvari skrivaju kao zmija noge he he...msm ne znam zasto...strah od necega valjda?! Naravno da postoje granice.....to je nepotrebno i pominjati, ali ima onih o kojima je bas nemoguce bilo kakav podatak saznati, ali takvi dosta toga otkriju o sebi nesvjesno, jer u stvari najvise o nekome i saznas iznoseci misljenja i stavove....Ne zanima mene koliko ko ima djece, koje su im boje oci i koja su im imena...msm ok ako znam, ali to ne moze utjecati na donosenje misljenja o toj osobi...Ali stav o nekim stvarima o kojima pricas i vodis konverzacije u svakodnevnom zivotu mogu.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 66 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|