Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
haha fora pitalica/tema  bra'o Megi hahahhaa, sta kazes patnja i pasulj prebranac 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ma reč 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Da sam mjesec u godini bio/la bih: mart ( 21.03.) Da sam dan u sedmici bio/la bih: srijeda Da sam dio dana bio/la bih: zora Da sam planeta bio/la bih: sunce Da sam životinja bio/la bih: crni labud Da sam muzičar bio/la bih: pjevac Da sam dio namještaja bio/la bih: vjesalica Da sam historijska ličnost bio/la bih: Eleanor Roosevelt Da sam ptica bio/la bih: zdral Da sam biljka bio/la bih: kopriva Da sam muzički instrument bio/la bih: gitara Da sam boja bio bih/la: bijela Da sam emocija bio/LA bih: nostalgija Da sam povrće bio/la bih: lubenica Da sam zvuk bio/la bih: crkveno zvono Da sam jedan od pet životnih elemenata bio/la bih: voda Da sam automobil bio/la bih: bmw Da sam pjesma bio/la bih: wish you were here Da sam film bio/la bih: The Beach ( Zal ) Da sam knjiga bio/la bih: Nepodnosljiva lakoca postojanja Da sam hrana bio/la bih: steak ( medium rare ) Da sam mjesto bio/la bih: Sahara Da sam materijal bio/la bih: zica Da sam riječ bio/la bih: OK !
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Da sam mjesec u godini bio/la bih: jun Da sam dan u sedmici bio/la bih: ponedeljak Da sam dio dana bio/la bih: svitanje Da sam planeta bio/la bih: Saturn Da sam životinja bio/la bih: mačka Da sam muzičar bio/la bih: pijanista Da sam dio namještaja bio/la bih: kutija za nakit Da sam historijska ličnost bio/la bih: Jelena Trojanska Da sam ptica bio/la bih: galeb Da sam biljka bio/la bih: ljiljan Da sam muzički instrument bio/la bih: klavir Da sam boja bio bih/la: bela Da sam emocija bio/LA bih: sreća Da sam povrće bio/la bih: jabuka Da sam zvuk bio/la bih: šapat Da sam jedan od pet životnih elemenata bio/la bih: voda Da sam automobil bio/la bih: trabant Da sam pjesma bio/la bih: I don't want to miss a thing - Aerosmith Da sam film bio/la bih: The Notebook Da sam knjiga bio/la bih: Rat i mir - Tolstoj Da sam hrana bio/la bih: sarma Da sam mjesto bio/la bih: Antarktik Da sam materijal bio/la bih: pamuk Da sam riječ bio/la bih: Ne
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Da sam mjesec u godini bio/la bih: oktobar (miholjsko ljeto) Da sam dan u sedmici bio/la bih: utorak Da sam dio dana bio/la bih: noć Da sam planeta bio/la bih: Mjesec Da sam životinja bio/la bih: srna Da sam muzičar bio/la bih: džezer Da sam dio namještaja bio/la bih:kutijica za nakit Da sam historijska ličnost bio/la bih: Carica Milica Da sam ptica bio/la bih: sjenica Da sam biljka bio/la bih: đurđevak Da sam muzički instrument bio/la bih: gitara Da sam boja bio bih/la: crna Da sam emocija bio/LA bih: sreća Da sam povrće bio/la bih:paradajz Da sam zvuk bio/la bih: šum kiše ili žubor potoka Da sam jedan od pet životnih elemenata bio/la bih: voda Da sam automobil bio/la bih: audi Da sam pjesma bio/la bih: Balada,Indexi Da sam film bio/la bih: Maratonci trče počasni krug Da sam knjiga bio/la bih: Derviš i smrt,Meša Selimović Da sam hrana bio/la bih: čokoladna torta s višnjama Da sam mjesto bio/la bih: Beograd Da sam materijal bio/la bih: pamuk Da sam riječ bio/la bih: ljubav
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Da sam mjesec u godini bio/la bih: Avgust Da sam dan u sedmici bio/la bih: petak Da sam dio dana bio/la bih: noc Da sam planeta bio/la bih: Pluton Da sam životinja bio/la bih: Leopard Da sam muzičar bio/la bih: bubnjar Da sam dio namještaja bio/la bih: vodeni krevet Da sam historijska ličnost bio/la bih: Noe Da sam ptica bio/la bih: Gavran Da sam biljka bio/la bih: Hrast Da sam muzički instrument bio/la bih: Gitara Da sam boja bio bih/la: plava Da sam emocija bio/LA bih: radost Da sam povrće bio/la bih: Papricica Da sam zvuk bio/la bih: zvuk vetra Da sam jedan od pet životnih elemenata bio/la bih: vatra Da sam automobil bio/la bih: BMW Da sam pjesma bio/la bih: Send Me Angel Da sam film bio/la bih: "Notebook" Da sam knjiga bio/la bih: Dozivljaji Nikoletine Bursaca Da sam hrana bio/la bih: ustipak sa rostilja (ljut) Da sam mjesto bio/la bih: London Da sam materijal bio/la bih: lan Da sam riječ bio/la bih: Mrk!
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Mislim da je PAMUK pobedio sta vam je sa tim pamukom
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ma Megi, pamuk je kao mekan, udoban..znas ono, nista k'o pamucne gatje 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
da sam kafa bila bih turska,srednja,obavezno sa jednim celim zrnom,mlevena rucno to da se zna!!! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|