Neko čudo od filma...koje je na mene ostavilo dojam...uglavnom riječ je o bombaškom napadu...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Ratings: 6.8/10 from 55,998 users Metascore: 53/100 Reviews: 665 user | 249 critic | 32 from Metacritic.com
Svi koji vole režisera Roba Zombija uživaće u ovom ostvarenju. Film Đavolji Otpadnici je priča o beskrupuloznim ubicama koji ne prezaju ni od čega ne bi li ostvarili svoje ciljeve. IMDb je potcenio ovaj film. Po meni je oko 7,5.
Ratings: 7.9/10 from 100,224 users Metascore: 89/100 Reviews: 303 user | 248 critic | 37 from Metacritic.com
-Klint Istvud maestralno je dočarao živote običnih vojnika koji su se spremali za pakleni okršaj sa američkim snagama. Mladi japanski vojnik Saigo bezuspešno pokušava da shvati sam smisao rata i ako volite ratne filmove ovo će biti nešto sasvim novo za vas...
Ratings: 8.7/10 from 320,862 users Metascore: 79/100 Reviews: 658 user | 193 critic | 33 from Metacritic.com
Možda i najbolji film van engleskog govornog područja. Božiji grad ili ''Cidade de Deus'' je naziv jedne ozloglašene favele Rio de Žaneira u kojoj svako traži način da preživi dan. Dvojica braće odrastaju u teškim uslovima favela i jedan od njih želi da postane fotograf-novinar, dok je drugom najvažniji kriminal i ubijanje. Savršena priča o nesavršenim životima mladih Brazilaca. Skoro sam gledao jedan dokumentarac o brazilskim favelama i tek prošle godine favela ''Cidade de Deus'' postala je koliko-toliko bezbedna za život. Tek prošle godine vojska i policija uspostavila je red u toj faveli, a pitanje je koliko će sve to trajati. Ovaj film stavljam u 10 najboljih filmova koje sam ikada odgledao.
Ratings: 8.4/10 from 348,285 users Metascore: 68/100 Reviews: 1,787 user | 210 critic | 32 from Metacritic.com
Nominalna protagonistica filma je Sara Goldfarb (Burstyn), usamljena i ostarjela zidovska udovica koja zivi u bruklinskom stancicu i koju mladi sin Harry (Leto) posjecuje samo zato da bi imao prilike ukrasti i zaloziti njen televizor i tako financirati svoju ovisnost o heroinu. Sara uvijek otkupljuje svoj televizor jer joj gledanje popularne nagradne emisije predstavlja jedinu radost u zivotu, a najvise od svega sanjari da bude jedna od sudionica. Sarin sumorni zivot se odjednom mijenja kada dobije poruku da je usla u siri izbor za sudionika u jednoj takvoj emisiji. Sara je odusevljena s time, ali su godine ucinile svoje pa vise nije u stanju nositi haljinu koju je nekoc nosila na sinovoj maturi. Sara stoga odlucuje smrsaviti, pri cemu se kao najefikasnija metoda cine pilule. U medjuvremenu se i njenom sinu, barem naizgled, zivot mijenja nabolje - zajedno sa svojim prijateljem, poslovnim partnerom i narkomanom Tyroneom (Wayans) docepao se dovoljne kolicine sredstava da pocne dilati na veliko, a njegovoj djevojci Marion (Connnelly) se nakon toga izglednim cini otvaranje vlastitog butika. No, sve troje ce postati beznadno ovisni o robi koja im je trebala donijeti bogatstvo, a u medjuvremenu ce i Sarino uzimanje pilula za mrsavljenje poceti donositi sve neugodnije sporedne efekte.
Vjerojatno ste ih sve već gledali...ali eto ja ih obožavam pa ću ih stavit...
I Gigi pogledala sam film Safe Haven svideo mi se nije bas wooow wooow ali je dobar. Dobro je sto se tek pri kraju sazna zasto je ona pobegla... a za glavnog glumca no comment hahahaha
evo isto jedan romantican fim...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu