|
Autoru |
Poruka |
Estrella
|
|

Vitezova zvezda
Pridružio se: 17 Jun 2012, 20:13 Postovi: 5399
|
Lady Gaga na filmu Režiser Robert Rodrigez objavio da je pevačica snimila scenu za njegov novi film. Rodrigez je na svoj Twitter nalog postavio plakat iz filma, na kojem piše da Lady Gaga igra zavodljivu revolverašicu po imenu "La Chameleon".
"Upravo smo završili snimanje sa Lady Gagom, oduševljen sam", napisao je Rodrigez.
I Stefani Džermanota, odnosno Lady Gaga, potvrdila je na svom Twitteru da uskoro stiže njen dugo očekivani filmski debi.
"Istina je - igram u drugom delu 'Mačete'! Snimanje je bilo prava ludnica", napisala je ona.
Prvi deo filma "Mačeta" (2010) zaradio je 44 miliona dolara širom sveta, a u drugom delu igraju Džesika Alba, Mel Gibson, Zoe Saldana, Amber Herd, Sofija Vergara i Čarli Šin. Drugi deo zvaće se "Mačeta ubija", i pojaviće se u bioskopima sledeće godine.
Ovako je izgledao prvi deo filma.(MONDO)
|
|
|
|
|
Estrella
|
|

Vitezova zvezda
|
Hermiona u erotskom trileru Ema Votson u trci za glavnu ulogu u adaptaciji romana "Pedeset nijansi sive". Votsonova, poznata kao Hermiona Grejndžer iz serijala o Hariju Poteru, navodno je u trci za ulogu Anastasije Stil u adaptaciji erotskog romana autorke E. L. Džejms.
Knjiga prati naivnu studentkinju koja sklapa seksualni pakt sa misterioznim biznismenom, a trenutno obara rekorde prodaje širom sveta.
Ranije se pominjalo da bi film "Pedeset nijansi sive" trebalo da režira Anđelina Džoli, ali ona je to demantovala. Za ulogu Kristijana Greja, biznismena koji uvodi Anastasiju u svet seksualnih igara, nadmeću se Kris Pajn i Aleksander Skarsgard. (MONDO)
|
|
|
|
|
Estrella
|
|

Vitezova zvezda
|
Burak Ozčivit: U krevetu s muškarcem Junaka turske serije Sulejman Veličanstveni, Buraka Ozčivita, verenica je navodno uhvatila u prevari sa bliskim prijateljem, čime su dodatno podgrejane priče o njegovoj seksualnoj orijentaciji Veliki uspeh u Srbiji serija Sulejman Veličanstveni duguje i glumcu Buraku Ozčivitu (27), koji tumači lik Bali-bega. Ovaj šarmantni Turčin za kratko vreme osvojio je srca mnogih dama širom Srbije, a nedavno je njegove obožavateljke šokirala informacija da je ovaj markantni glumac uhvaćen u preljubi i to sa muškarcem. Kako se verovalo, Burak je uživao u srećnoj vezi sa Sejlan, ćerkom bogataša Celala i modne kreatorke Šebnem Čapa, a iako su mnogi bili sigurni u to da će njihova romansa nakon veridbe biti krunisana brakom, usledila je šokantna vest. Naime, Sejlan je u svom stanu zatekla verenika u ljubavnom zagrljaju sa muškarcem, a ovo je dnevnim novinama u Turskoj potvrdila i njena drugarica.  - Uskoro će dve nedelje otkako nije sa svojom devojkom, a razlog za to je njegova preljuba sa muškarcem, kojeg joj je predstavljao kao dobrog prijatelja. Pokušavao je da je ubedi da nisu radili ništa loše i da su se samo rvali, ali nije umeo da objasni zašto su pri tom skinuli donji veš - rekla je drugarica Burakove verenice za dnevni list Haberler. Lepa Sejlan nije mogla da se pomiri sa činjenicom kako je njen dragi uživao u zagrljaju sa drugim muškarcem, pa je od Buraka zahtevala da napusti njen stan i da joj vremena da sama ustanovi šta je zapravo istina, budući da ju je uveravao kako njegov odnos sa prijateljem nije ljubavne niti seksualne prirode. S druge strane, mnogi tvrde kako Burak sa svojim bliskim prijateljem već duže vreme uživa u emotivnom odnosu, pa je bilo pitanje dana kada će njihova romansa isplivati na videlo. Glumac se ni potvrdom ni demantijem ovim povodom još nije oglasio.
Ipak, u Turskoj se već godinama unazad spekuliše o Burakovoj seksualnoj orijentaciji. Popularni Bali-beg svojim postupcima šalje kontradiktorne poruke pa, iako važi za velikog homofoba, a nekoliko puta bio je čak i na listama najhomofobičnijih glumaca, pre dve godine se fotografisao za nemački gej magazin Box. Pojavljivanje na stranicama ovakvog magazina izazvalo je oduševljenje kod pripadnika ove populacije u Nemačkoj, ali negodovanje u Turskoj. Glumac je međutim svojim zemljacima ovakav angažman pokušao da pravda velikim honorarom budući da se pre glume bavio manekenstvom i imao vrlo uspešnu karijeru. Neverovatna moć transformacije 2006. godine omogućila mu je ulazak u svet glume, a pre toga završio je fotografiju na Fakultetu likovnih umetnosti na Univerzitetu Marmara. Proglašen je za najbolji turski model 2003, a samo dve godine kasnije i za drugi najbolji model na svetu. Snimio je nekoliko filmova i serija u Turskoj, a najpoznatiji je po ulozi poverenika sultana Sulejmana po imenu Bali-beg, premda je od pre nekoliko dana interesovanje za njegov ljubavni život daleko premašilo zanimanje za njegove uloge. Story
|
|
|
|
|
Estrella
|
|

Vitezova zvezda
|
Snima se "Odumiranje"- film o selu Snimanje igranog filma "Odumiranje" o stanju na srpskom selu, počinje danas, 28. jula u Beogradu, izjavio je mladi novosadski reditelj Miloš Pušić. "Konačno sutra krećemo sa snimanjem mog drugog filma. Radimo prema scenariju Dušana Spasojevića, a predložak je bila njegova istoimena drama igrana u Ateljeu 212", rekao je reditelj koji je simpatije publike stekao pre tri godine debitantskim filmom "Jesen u mojoj ulici". Pušić je izjavio da je njegov novi film smešten u jedno malo, zabačeno planinsko selo, a tema je odumiranje sela i odlazak ljudi iz sela u gradove, pa i u inostranstvo.
"Pored te teme, koja je svakako važna i koja je nekako večna ovde u Srbiji, film se pre svega bavi sebičnosću ljudi i odumiranjem dobrih i kvalitetnih odnosa među njima, zbog čega oni najčešće završavaju nesrećno, usamljeno i nezadovoljno", rekao je reditelj.
Na pitanje kako će naslov filma delovati na potencijalnu publiku, priznao je da je autorska ekipa puno razmišljala o tome.
"To je svakako važno pitanje, ali mislim da je još važnije ono o čemu pokušavamo da govorimo. Film strašno odgovara ovom trenutku u Srbiji i uopšte u svetu. Naslov je izuzetno snažan i tačan i nekako ima trajanje koje vas kada ga izgovorite ne ostavlja ravnodušnim, pa je to osnovni motiv da ga zadržimo", objasnio je on.
"Odumiranje" realizuje nova produkcijska kuća "Hit end ran", a producent je poznati glumac Branislav Trifunović , koji i igra jednu od glavnih uloga.
Što se tiče uslova za rad, Pušić je primetio da je "film teško snimiti i u nekim bogatijim zemljama, a kamoli u Srbiji".
"Trudimo se da radimo sa malom ekipom, kompaktnom, koja je usmerena na to da film bude što bolje i što tačnije urađen čak i u uslovima kada nema mnogo novca. Finansijska konstrukcija je zatvorena, ali uvek je tu niz dogovora i kompromisa između kreativnog i produktivnog dela, koji na kraju, nadam se, ne smetaju kvalitetu filma", izjavio je on.
Glavne uloge igraju Boris Isaković i Dara Džokić, koji su iste likove tumačili u predstavi u Ateljeu, zatim Bane Trifunović, Emir Hadžihafizbegović i Jasna Ðuričić, Novak Bilbija. Reditelj je pomenuo i dvoje mladih i izuzetno talentovanih glumaca - Milicu Janevsku i Nikolu Ilića koji su nedavno završili akademiju.
Pušić je najavio da će snimanje trajati oko šest nedelja, od kojih se većim delom snima na Zlatiboru, delom u Užicu i manjim delom u Švajcarskoj.
"Nadam se da bi negde u prvoj polovini iduće godine mogli imati završen film, ako sve bude kako treba", dodao je on. B92
|
|
|
|
|
Estrella
|
|

Vitezova zvezda
|
Kristijan Bejl pre "Mračnog viteza" Iako je holivudska zvezda u punom smislu postao tek posle glavne role u „Betmenu“, Kristijan Bejl iza sebe ima mnogo ostvarenja. Među prvima je „Carstvo sunca“ Stivena Spilberga u kom je glumio kada je imao 13 godina. Kristijan Bejl kao mali Džimi u filmu "Empire of the Sun" "Nisam imao šta da izgubim i nisam mislio o karijeri. Zapravo, uopšte nisam mislio o posledicama“, rekao je Bejl nedavno o svojoj ulozi u srceparajućoj drami koja se odigrava za vreme Drugog svetskog rata.
Pre „Carstva Sunca“ (Empire of the Sun), Bejl je igrao u manje poznatom filmu „Mio in the Land of Faraway“, a uz njega je igrao i Kristofer Li, poznat po ulogama u „Gospodaru prstenova“ i „Uspavanoj dolini“.
Ipak, dečak iz Spilbergovog filma koji postaje ratni zarobljenik u Kini lansirao je Bejla na svetsku scenu.
„Ljudi su odjednom poćeli da me smatraju razmetljivim zato što sam igrao u Spilbergovom filmu... Osetio sam se kao nakaza zato što su me svi drugačije tretirali. Čak sam mislio da gluma više niije za mene“, kaže Bejl.
„Carstvo Sunca“ dobilo je šest nominacija za Oskara i donelo Bejlu nekoliko nagrada za mladog glumca. Igrao je uz Džona Malkoviča i Mirandu Ričardson. B92
|
|
|
|
|
Estrella
|
|

Vitezova zvezda
|
Zbog ljubavi prema Srbiji, Robert De Niro ćerki ime dao Drina  U želji da vidi Evropu i Bliski istok, De Niro je 1967. kao autostoper došao u tadašnju Jugoslaviju. Na izlazu iz Niša zaustavio je Radovana Đokića, seljaka iz sela Čokot. Jedan Nišlija je preveo Radovanu da mladi stranac traži prenoćište. Đokić ga je povezao do svoje kuće i ugostio ga kao najdražeg gosta. Sutradan su ga domaćini ispratili na put s pogačom i sirom.
Tačno godinu dana kasnije, u leto 1968, u Čokot je stigao folksvagen nemačkih registracija. Iz automobila je izašao glavom i bradom onaj isti mladić. De Niro je ovog puta ostao tri dana, a zajedno sa svojim domaćinom brao je paradajz, vozio povrće na nišku pijacu i zajedno a njim prodavao.
Iz Čokota je krenuo za Grčku, ali se ubrzo vratio jer je na benzinskoj pumpi između Niša i Leskovca primio autostopera koji mu je ukrao novčanik. Đokić mu je dao novac za put, De Niro mu je za uzvrat ponudio kameru, što je Radovan odbio.
Posle mnogo godina Đokići su ga videli na filmskom platnu i tada shvatili ko im je bio u gostima. Kada je pročitao roman Ive Andrića "Na Drini ćuprija", Robert je svojoj kćeri iz braka sa Dajan Ebot dao ime Drina. Često je angažovao dadilje iz Srbije, a dugo godina jedan od članova njegovo obezbeđenja takođe je bio Srbin. Svet Plus
|
|
|
|
|
Estrella
|
|

Vitezova zvezda
|
"Agent Skali" ima "fluidnu" seksualnost Otvoreno je govorila o lezbijskim izletima dok je bila tinejdžerka, ali Džilijan Anderson ne želi da etiketira svoju „fluidnu” seksualnost.  Majka troje dece koja se dva puta udavala otkrila je da ju je smrt bivše devojke ubedila da je potrebno voditi „iznijansiranije razgovore o seksualnosti i njenoj fluidnosti”.
43-godišnja zvezda serije „Dosije X” početkom godine je priznala da je bila u vezama sa ženama, a u intervjuu koji je dala pre nekoliko dana za magazin Out objasnila je da „vi možete da odlučite da ne budete gej, na neki način.
Odlučila sam da sada pričam o tome jer je žena sa kojom sam bila u vezi pre par decenija preminula prošle godine. Razmišljala sam o njoj i, u kontekstu nežnih razgovora koje smo vodile, odlučila sam da kažem da sam imala par veza sa ženama ranije.
Ali uvek sam znala da mi se i dalje sviđaju momci. Ne mislim da sam 100% gej jer to za mene nije bio jedini izbor.
Mnogo je tinejdžera koji su zbunjeni svojom seksualnošću i osetila sam potrebu da nešto kažem o fluidnosti seksualnih izbora”.
Džilijan, koju ćemo uskoro gledati u trileru Shadow Dancer, imala je lezbijska iskustva u srednjoj školi u Mičigenu.
Iz braka sa Klajdom Klocom, asistentom scenografa u seriji „Dosije X” ima 17-godišnju kćer Pajper (koja uglavnom živi sa ocem). Decembera 2004. udala se za autora dokumentaraca Žilijena Ozana, od koga se rastala aprila 2006.
Iz veze sa britanskim biznismenom Markom Grifitsom ima dva sina, Oskara (5) i Feliksa (3). B92
|
|
|
|
|
Estrella
|
|

Vitezova zvezda
|
Rupert Grin: Nedostaje mi Hari Poter Riđokosi glumac iz "Harija Potera" Rupert Grin nosio je olimpijski plamen i kaže da je to jedini put da će potrčati ove godine. Ima dva mala magarca, a poseduje i kamion za sladoled.  Ovih dana u Londonu sve je u znaku Olimpijskih igara, a oni koji su izabrani da nose olimpijski plamen ulicama i gradovima Engleske, imaju status zvezde.
I bez toga, mladi, 23-godišnji glumac Rupert Grin, riđokosi pomoćnik čarobnjaka Harija Potera, ima status zvezde.
U intervjuu londonskom "Metrou", Grin je rekao da mu je i drago i nije što je snimanje filmova o malim čarobnjacima prekinuto, ali i da će prema tom filmu i tom periodu svog života uvek osećati nostalgiju.
"Imam pomešana osećanja. Taj film je bio deo mog života punih deset godina i sve se vrtelo oko njega. Lepo je pomeriti se malo, raditi nešto drugo, drugačije, ali priznajem da će mi uvek nedostajati ekipa, jer smo se sjajno zabavljali", rekao je Grin.
"Hari Poter" je za njega bio dragoceno iskustvo. Naučio je glumu.
"To je bilo kao da smo išli u filmsku školu. Svaki film smo radili sa drugim rediteljem i upoznali smo se sa drugačijim pristupima i vizijama. Stariji glumci su bili takođe sjajni. Geri Oldman, Džulija Volters, Alan Rikman...od svih smo naučili ponešto, učili smo i dok smo ih samo gledali", rekao je mladi glumac.
Dok je radio na filmu, najteže mu je bilo da zadrži smeh.
"Iz nekog razloga, smrt Dambldora meni je bilo neverovatno smešno. Alan me je naučio kako da opustim lice, jer se tako teže nasmeješ. Bio je to dobar savet".
Nošenje olimpijske baklje na ulicama Londona bilo mu je bilo neopisivo zadovoljstvo. A nije ni sportski tip, kako kaže.
"Uvek sam voleo olimpijske igre, a pogotovo sam uzbuđen zato što je London domaćin. Iznenadili su me kada su me odabrali da nosim baklju. Bila mi je velika čast, a bilo je i korisno. Nisam baš neki sportista, tako da će to verovatno biti da sam jedini put potrčao ove godine", našalio se riđokosi Rupert Grin ili "Ron Vizli".
Grin ima dva neobična ljubimca - male magarce Šekspira i Pandoru. "Ne možete da ih jašete, mali su, ali prave veliku buku".
Ima i još jednu neobičnu stvar - kamion za sladoled!
"To je kamion iz 70-ih godina i prilično je kul. Ofarbao sam ga i unutra ubacio sladoled. Ne smem da ga parkiram, jer ljudi odmah zastaju i prave red". (MONDO)
|
|
|
|
|
Estrella
|
|

Vitezova zvezda
|
Dženifer Hadson snima novi film Oskarovka dobila ulogu u filmu koji će producirati Ališa Kiz. Dženifer Hadson (31) igra u ostvarenju "Inevitable defeat of Mister and Pete", po scenariju Majkla Starberija.
Film prati dvoje privilegovane dece koja su ostavljena da se staraju sama o sebi, nakon što im vlasti odvedu majke u zatvor.
Dženifer Hadson i pevačica Džordin Sparks igraće majke, a nije poznato kome su poverene uloge dece. Ališa Kiz potpisana je kao producent filma čija se premijera očekuje sledeće godine.
Hadsonova je osvojila Oskara za sporednu ulogu u filmu "Devojke iz snova". Pevačica je nedavno bila na naslovnim stranama svetske štampe, pošto je sud konačno osudio čoveka koji je ubio njenu majku, brata i sestrića. (MONDO)
|
|
|
|
|
Estrella
|
|

Vitezova zvezda
|
Šta je bilo pre "Isijavanja"? Studio "Vorner bros" planira pred-nastavak kultnog horora. "Isijavanje" je 1980. režirao Stenli Kjubrik po istoimenom romanu Stivena Kinga. Film je pratio porodicu koja se preko zime doseljava u hotel u Koloradu, koji naizgled deluje idilično ali zapravo ima bogatu istoriju nasilja i misterije. Dok istražuje istoriju hotela, otac počinje da doživljava natprirodna iskustva, a sve to prati njegov sin koji ima neobičnu moć "isijavanja".
Glavne uloge tumačili su Džek Nikolson i Šeli Duval, a "Vorner" sada planira film koji bi se bavio istorijom hotela pre nego što je porodica Torens došla u njega.
Stiven King ranije je najavio nastavak "Isijavanja" po imenu "Doktor San" ("Dr Sleep"), ali nije poznato po kakvom će se književnom predlošku raditi film. Kralj horora svojevremeno je rekao da je bio zgrožen Kjubrikovim filmom.
Scenario će napisati Laeta Kalogridis, autorka scenarija za "Zatvoreno ostrvo" Martina Skorsezea. Pogledajte trejler originalnog "Isijavanja". (MONDO)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|