Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
Gledao sam Snowpiercer-a Naopački... Dobar film.... Dystopian movies su jedan od mojih omiljenih podžanrova SF-a... Odlično osmišljen i nimalo dosadan s' obzirom da je glavna radnja u vozu
Gledao sam Snowpiercer-a Naopački... Dobar film.... Dystopian movies su jedan od mojih omiljenih podžanrova SF-a... Odlično osmišljen i nimalo dosadan s' obzirom da je glavna radnja u vozu
tako je Zexy...svidja se i meni...nimalo dosadan film... pa gde si ti Zexinjo?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
Naopak je napisao:
Žex je napisao:
tako je Zexy...svidja se i meni...nimalo dosadan film... pa gde si ti Zexinjo?
Tu sam druže... Filmove slabije gledam u poslednje vreme, pa slabo i predlažem kvalitetne naslove... Kad navalim na filmove, bićete prvi koji će okusiti prave filmove...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Kako neobican film, i tako strashaaaaaan Radi se i o ljubavi ali i o katastrofi koja zadesila svet vlada epidemija, ljudi gube cula....prvo gube culo ukusa,sa njim culo mirisa zatim culo sluha, dodira.... zamislite da se to desava stvarnoooo
A tu je i drugi film -spanski film MARIO CASAS:)) znala samd a je dobar glumac:)) Kako se dobro transformise:)) a mali crnja je bas sladak....
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
Što se dogodi kada ljeti gledate božićni film? Pa uživate... Idealan za ženske večeri...a možda i pokoju muško-žensku...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Majestic-12 [Bot] i 4 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu