Nekadašnji seks-simbol i miljenik žena širom sveta, glumac Miki Rurk, danas se ne može pohvaliti privlačnim izgledom. Nakon niza neuspešnih plastičnih operacija, poznati glumac, prenose bez trunke milosti mediji, počeo je da liči na Strašilo iz „Čarobnjaka iz Oza“.
Osamdesetih godina Miki Rurk je važio za najzgodnijeg glumca. Tinejdžerke su, diveći mu se, oblepljivale zidove spavaćih soba njegovim posterima.
Miki ili Strašilo iz Oza? Mnogo godina kasnije, zvezdu filma Devet i po nedelja želja za privlačnošću odvela je u suprotnom pravcu. Postao je hodajuća reklama za neželjene efekte plastične hirurgije.
Tako su ga fotoreporteri slikali na aerodromu u Los Anđelesu u nimalo reprezentativnom izdanju, neurednog i „dronjavog".
Šezdesetogodišnjak, koga su navodno brojne povrede u boksu odvele kod plastičnih hirurga, sada, prenose bez trunke milosti mediji, izgleda više kao Strašilo iz Čarobnjaka iz Oza nego kao neko za kim lude pripadnice lepšeg pola.
U trenerci čudnog kroja i sivoj majici sa velikom flekom, Mikijev izgled je kilometrima daleko od onog u filmu Časovi očaja (Desperate Hours, 1990).
„Većinu operacija sam obavio da bih popravio haos na licu zbog povreda u boksu, ali sam izabrao pogrešnog čoveka za taj posao", rekao je bivši dasa.
Narušen imidž lepotana, ipak, ne smeta Rurku da živi „punim plućima". Posle nominacije za Oskara za ulogu u filmu Rvač, snimio je niz filmova među kojima je i prošlogodišnji blokbaster Besmrtnici, a zabavlja se sa ruskim supermodelom Anastasijom Makarenko.
Miki u filmu „Časovi očaja“ (Desperate Hours, 1990) Na često postavljano pitanje o najbolnijoj intervenciji, Miki s osmehom odgovara da je to operacija hemoroida.
Čarli Šin poklonio 75.000 dolara devojčici oboleloj od raka
Glumac Čarli Šin, samo nekoliko nedelja nakon što je obradovao mladu koleginicu Lindzi Lohan, poklonivši joj ček na 100.000 dolara kako bi rešila poreske probleme, dao je 75.000 dolara devojčici oboleloj od raka
Holivudski glumac je u razgovaru sa jednim policajcem saznao da njegova 10-godišnja ćerka boluje od raka. Prema pisanju sajta TMZ, Šin je bio dirnut bolom tog čoveka i odlučio da mu pomogne, smatrajući da nijedan roditelj ne zaslužuje da proživi takvu dramu. Glumac je ispisao ček na 75.000 dolara i pružio ga policajcu, uz želju da mu ćerka što pre ozdravi. Čarli Šin je pre nekoliko dana izjavio da je ceo honorar za ulogu u filmu "Scary Movie 5" poklonio raznim dobrotvornim organizacijama, a jedan manji deo svojoj novoj prijateljici LiLo.
U emotivnom intervjuu koji je dao u američkoj emisiji 60 minuta, poznati glumac govorio je o teškim momentima kroz koje je prolazio kao dete, kada ga je majka napustila.
Četrdesetčetvorogodišnji glumac gostovao je u nedelju u emisiji 60 minuta, a u intervjuu punom emocija govorio je o teškim momentima koji su ga zadesili kao osmogodišnjaka, kada je njegova majka Grejs rešila da napusti porodicu.
- Sećam se jutra kada je otišla, bilo je čudno. Šetala se kroz kuću sa peškirom na glavi, spremala se i pozdravljala sa mnom. Otišao sam u školu, ali kada sam se vratio u kući nije bilo nikoga. Sutradan je stigao telegram iz Engleske, ona je bila tamo. Mislio sam da ni ona ni jednog momenta nije pomislila da će otići zauvek. Mislio sam da joj je samo potrebno da na kratko pobegne od svega i da će se vratiti. Tata se svake noći molio da se vrati – kroz suze je ispričao glumac.
Džekmen je bio najmlađi od petoro dece, a njegov otac Kris preuzeo je odgovornost za sve njih.
- Moj otac je stena. Uvek je bio tu, iz dana u dan, bez obzira na sve. Od njega sam naučio sve o vernosti, pouzdanosti i svemu dobrom – rekao je Hju.
Glumac se i sam ostvario u ulozi oca i sa suprugom Deborom Li Farnes ima dvoje dece – sina Oskara i ćerkicu Avu.
- Nikada nismo razdvojeni duže od dve nedelje. Tako smo odabrali. Ne volimo da smo razdvojeni – rekla je Hjuova supruga na pitanje kako uspevaju da usklade poslovne obaveze sa privatnim životom.
- Uvek se radi o porodici. Ne o poslu – dodao je glumac. Story
Tom Kruz uživao je u pažnji novinara i publike na premijeri filma "Džek Ričer" u Londonu i sigurno nije očekivao da će neko imati herca da se pravi da on ne postoji.
On sme!
Međutim, na crvenom tepihu se zatekla i ekipa megapopularnog serijala "Top Gear" - voditelj Džejms Mej i misteriozni maskirani vozač Stig.
Kruz je "uleteo" dok je Mej davao intervju novinarki, pozdravio se sa njim kao sa starim prijateljem, a zatim pružio ruku i Stigu koji ga je potpuno "iskulirao".
Holivudski zavodnik Met Dejmon za sebe kaže da nije nimalo romantičan zbog čega oseća grižu savesti. Met sa suprugom Lusijanom ima četiri kćerke – Aleksiju, Izabelu, Điju i Stelu. - Voleo bih da sam bolji jer moja supruga zaslužuje nekoga ko će je iznenaditi nekim poklonom, cvećem ili nekom divnom idejom. Nikada nisam bio dobar u tome, a ona je osoba koja to odlično radi zbog čega se osećam još lošije - rekao je glumac. Četrdesetdvogodišnji Met otkrio je i da se supruga često naljuti na njega jer deci ne zna da kaže “ne”. - Lusi i deca definitivno mogu da me “motaju oko malog prsta”. Jako mi je teško da disciplinujem kćerke, pretpostavljam da bi bilo lakše da imam sinove. Devojčice su tako tajnovite. Čak i kada odrastete, muškarcima su žene i dalje misteriozne – požalio se slavni glumac.
Glumac Džordž Kluni spreman je na "sve i svašta" kako ne bi uplovio u bračne vode.
Jao, Kluni što se brukaš?
Svojoj sadašnjoj devojci Stejsi Kibler, nedavno je rekao da će da umre i da zato ne može da se venča sa njom. Kluni je svojoj osamnaest godina mlađoj lepšoj polovini rekao da boluje od raznih bolesti, a među njima je i malarija.
"Džordž tvrdi da je njegovo telo toliko izranjavano od raznih nezgoda i bolesti tokom godina da bi on zato bio loš suprug i otac. Ali Stejsi mu nije poverovala. Ona misli da samo igra na kartu saosećajnosti kako bi se nad njim sažalila i prestala da vrši pritisak da je odvede pred oltar. I iako nije zbog toga sretna, zna da je Klunijev jedini problem neizlečiva "brakofobija". Njoj je jasno da će on pre da umre, nego da je oženi", izjavio je izvor blizak ovom paru.
Glumac Hju Džekmen (44) dobio je juče zvezdu na Holivudskoj stazi slavnih.
Džekmen ponosno pokazuje zvezdu sa svojim imenom Australijanac je otkrio zvezdu u prisustvu supruge Debore Li Furnes i njihove dece Oskara i Ave.
Džekmen sa suprugom i decom Na početku ceremonije Džekmena je najavio voditelj Džej Leno, a glumcu su društvo pravile i kolege iz njihovog najnovijeg filma “Jadnici”, glumice En Hatavej, Amanda Sajfrid i režiser Tom Huper.
Džej Leno najavljuje Hjua Džekmena “Ovo je na neki način nadrealan dan. Verovatno ću se uvek sećati četvrtka, 13. decembra, i mislim da ću pravo odavde otići da kupim loto tiket ili u kazino, jer osećam da me neko odozgo voli. Veoma sam uzbuđen. Ova zvezda se nalazi ispred mesta gde sam vodio dodelu Oskara, a ako film (Jadnici) bude nominovan za nagradu, biće lepo ponovo doći ovde i svima pokazati deo tog šoua”, rekao je Džekmen.
Glumcu je dodeljena 2.487. po redu zvezda.
"Jadnici" na okupu: Tom Huper, En hatavej, Hju Džekmen i Amanda Sajfrid Džekmen igra glavnu ulogu u najnovojoj ekranizaciji "Jadnika", Viktora Igoa, koja je nedavno imala premijeru.
Najpoznatiji je po ulogama u filmskom serijalu "X man", filmovima "Prestiž", "Kejt i Leopold", "Van Helsing", "Šifra: Sabljarka"...
TEŠKE FILMSKE ULOGE Met Dejmon: Majkl Daglas se odlično ljubi!
Holivudski glumac Met Dejmon (42) priznao je da se njegov kolega Majkl Daglas (68) odlično ljubi, a to je saznao kada su snimali film “Behind the Candelabra” u kojem glumi njegovog jako mlađeg dečka.
Met Dejmon i Majkl Daglas | Foto: AP Kada treba da se sazna kako se legendarni glumac Majkl Daglas ljubi, mislite da je Ketrin Zita Džons (43), njegova supruga, najrelevantnija osoba za odgovor na to pitanje.
Međutim, to je saznao i Met Dejmon:”Majkl se odlično ljubio”, izjavio je u jednom intervjuu i dodao:”Obično odbijam nudizam, ali ipak sam bio dosta go u filmu“Behind the Candelabra.” Mislim, to je urađeno sa ukusom… Ali ovaj film nije za svakoga.”
“Ova dva muškarca su u dubokoj ljubavi i u pravoj vezi, u braku, mnogo pre nego što je postojao gej brak”, opisao je Dejmon kakve su muškarce glumili on i Daglas, za “Huffington Post”.
“Inače to mi i nije bilo baš najprirodnije da uradim. Kao na primer, u jednoj sceni sam morao da izađem iz bazena, da priđem Majklu, da ga opkoračim na ležaljci i da ga ljubim", ističe glumac.
Ben Aflek i Met Dejmon | Foto: AP Inače, Dejmon nema ništa protiv gej populacije i ima dosta gej prijatelja, a mediji su čak tračarili o tome da je imao romansu sa Ben Aflekom.
“Nikada nisam poricao te tračeve jer sam bio uvređen i nisam želeo da povredim svoje prijatelje koji su gej, u smislu da je biti gej kao kad imaš neku vrstu je*ene bolesti”, zaključuje Met Dejmon.
Berenis Marlo, foto: Profimedia Svojom atraktivnom figurom i šarmantnim osmehom Berenis Marlo, poslednja Bondova devojka, fascinirala je javnost.
Ova lepa francuska glumica svakodnevno dobija sve više ponuda za modne angažmane, a prilikom slikanja za jedan magazin otkrila je i kakvi je muškarci privlače.
- Ako muškarac nema šta da kaže i nije duhovit, onda mi neće biti privlačan. Smisao za humor i harizma presudni su za moj izbor partnera - otkrila je atraktivna brineta koja trenutno uživa u samoći.
Popularni glumac odlučio se na taj potez pošto se oseća "uvređenim" zbog kritika na račun njegovog preseljenja u Belgiju kako bi izbegao poreze u svojoj domovini
Čuveni francuski glumac Žerar Depardje rekao je danas da se odriče francuskog državljanstva i pasoša pošto se oseća “uvređenim” zbog kritika na račun njegovog preseljenja u Belgiju kako bi izbegao poreze u svojoj domovini.
U otvorenom pismu upućenom premijeru Francuske Žan-Marku Erou, koje je objavio list “Žurnal de dimanš”, 63-godišnji glumac je naveo:
- Ne tražim da se moj potez odobrava, ali barem bi mogli da mi iskažu poštovanje.
Ranije ove sedmice, premijer Ero opisao je odluku Depardjea da napusti Francusku kao “patetičnu”.
U svom pismu, poznati glumac je ocenio da nikoga ko je do sada napustio Francusku nisu toliko uvredili kao njega, prenosi AFP.
- Ko ste vi da me na taj način vređate – upitala je filmska zvezda premijera, dodajući da je uvek plaćao poreze.
Depardje se pridružio nekima od najbogatijih poslovnih ljudi Francuske koji su prešli u Belgiju nakon odluke socijalističke vlade da oporezuje sa 75 odsto godišnje prihode svojih državljana koji premašuju milion evra.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu