|
Autoru |
Poruka |
Passion
|
|

rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
KO BI REKAO DA TAMO IZLAZI: ZAKAMUFLIRANI MANDA UŠETAO MEĐU KLINCE (FOTO) Domaća glumačka legenda nije mogla da odoli dobrom i urbanom provodu. Iako se za glumce vezuju kafane i boemska atmosfera, Manda je poželeo promenu. Mnogi koji su ga videli u separeu popularnog beogradskog kluba, zbunili su se. A kako i ne bi? Kada izlazite tamo gde je "prosek godina" 25, odmah ste primećeni. Manda je uživao sa svojim prijateljima u "Kolektivu" slušajući Alegro bend, a njegovi mladi obožavaoci su ga krajičkom oka gledali. Kamuflaža brkovima mu nije pomogla da bude neprimećen...
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Robert Patison ne razume žene Zvezda filma "Twilight" , Robert Patison priznaje da mu je teško da razume ženski rod

Holivudski zavodnik kaže da bi više voleo da ima sina, a ne ćerku. Jer, po njegovom mišljenu, lakše je razumeti dečake nego devojčice. Sa ženama dolaze uputstva koja deluju kao da su pisana na kineskom jeziku. Taman kada pomisli da je razumeo žene, shvati da mu je ostalo još toliko toga nepoznatog.
Poznati vampir je poslednjih meseci bio pod velikim medijsikm pritiskom zbog raskida sa svojom dugogodišnjom devojkom Kristen Stjuart, koja ga je prevarila.
Seksi glumac ističe da je cena uspeha u Holivudu previsoka. Jer je izgubio ono što je najviše cenio, a to je njegova sloboda. Uloga vampira u čuvenom filmskom serijalu "Twilight" promenila mu je žiovt i donela neverovatnu slavu, ali i teret.
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Ben Aflek ima pune ruke posla Oskarovac je potvrdio da će biti režiser, scenarista i glavna zvezda filma "Live by night".
Ben Aflek će igrati u adaptaciji romana Denisa Leana, čija je radnja smeštena u doba prohibicije u Americi. Glavni lik je sin policajca, koji izdaje porodičnu čast i upliće se u svet organizovanog kriminala.
Aflek će biti potpisan kao režiser i scenarista, a tumačiće i glavnu ulogu, piše "Holivud riporter".
Nije poznato ko će tumačiti ostale uloge u filmu čije snimanje počinje u januaru sledeće godine.
(MONDO)
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Bred Pit:Više ne koristim marihuanu, ali uvek znam ko je ima Holivudski glumac Bred Pit nedavno je otkrio da uvek i u svakom gradu može da nabavi marihuanu za manje od 24 sata.
Početkom godine on je ispričao kako je ranije koristio marihuanu, ali da je prestao i da više se ne bavi time. Ipak, još uvek ima kontakte iz tog sveta. - Prestao sam sa konzumiranjem, to je sada iza mene, ali ako bi bilo potrebno, mogao bih u bilo kom gradu ili državi doći do svega što vam treba. Samo mi dajte 24 sata - rekao je Bred. Ovo "priznanje" se dogodilo tokom predstavljanaj dokumentarca "The House I Live In", koji se bavi narkoticima. - Krajem 90-tih je bilo najgore, jer sam tada stvarno konzumirao previše opijata. Pokušavao sam se sakriti od te okoline i sam sam sebe nervirao - objasnio je Pit.
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Gvinet Paltrou i Kameron Dijaz postale opasne reperke Gvinet Paltrou i Kameron Dijaz bi ubrzo mogle promeniti profesiju nakon što je njihov snimak repovanja u emisiji komičarke Čelsi Hendler postao pravi hit na internetu, a dve glumice su urnebesne u ulozi opakih reperki.
Gvinet i Paltrou su napravile skeč u kome repuju u čast otvaranja novog studija iz koga će se od sada emitovati "Chelsea Lately" emisija po kojoj se voditeljka i komičarka Čelsi Hendler proslavila. Kameron je čas odevena u stilu repera, u potpuno crnoj odeći i sa zlatnim lancem oko vrata, dok je Gvinet sasvim u belom. Dok Kameron bitboksuje, Gvinet sipa stihove, te na šaljivi način opisuje ko je i šta je Čelsi Hendler. Između ostalog pevale su i o vezi poznate rediteljke i repera Fiftija Senta i u jednom trenutku kažu "Fifti nam je rekao da voliš žestoko" aludirajući na seks. Pogledajte ovaj neobični duet:
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
ZABRINJAVAJUĆE MRŠAVA: ŠTA SE TO DOGODILO NAŠOJ MLADOJ GLUMICI? (FOTO) Pojavila se na partiju u uzanoj suknji i crnim čarapama i otkrila koliko je drastično smršala. U oči su upadale njene premršave noge! Šta se to dogodilo s lepoticom koja nas je osvojila ulogom u seriji "Ljubav navika, panika"!? Nakon porođaja, Mirka Vasiljević ne pšrestaje da gubi na kilaži. Da li je u pitanju stres oko majčinstva, obaveze na poslu, kao i beskonačno duga i česta putovanja na koje je osuđena kako bi držala porodicu na okupu? Mirka se pojavila na Storijevom partiju i nije moglo a da se ne primeti koliko je izgubila kilograma u poslednjih sedam meseci. Pogledajte je, nikada nije bila mršavija!
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
SKANDALOZNO: GOLA ĆERKA RADETA ŠERBEDŽIJE! Predstava "Žuta crta" izvedena je premijerno pred hrvatskom publikom, koja je bila šokirana idejom da se mlada glumica obnaži u svrhu promocije ove savremene dramske uloge. S obzirom na to da joj je otac, čuveni Rade Šerbedžija, poznat kao čovek širokih shvatanja sumnjamo da će joj zameriti zbog ovakvog poteza. Ipak, on najbolje zna koliko daleko glumac mora da ode kako bi dočarao lik koji tumači. Na žalost, fotografije sa portala 24sata.hr su uklonjene, ali tu je printskrin! Pogledajte smelu Luciju Šerbedžiju.
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Osuđenik na smrt kome je Džoni Dep spasao život Posle dokumentarnog filma “Izgubljeni raj”, Džoni Dep se zainteresovao za sudbinu trojice mladića koji su nevini osuđeni na smrt i pomogao im je da se ponovo domognu slobode, a sa jednim od njih, Denijem Ekolsom, zbližio se toliko da tvrde da su “kao braća”.
Dep i Ekols, sa Ekolsovom biografijom "Život posle smrti", napisanom dok je u zatvoru čekao na izvršenje smrtne kazne Pre 20 godina u Arkanzasu su ubijena trojica osmogodišnjih izviđača. Tela su pronađena vezana i unakažena, a sumnjalo se da je po sredi neka vrsta ritualnog ubistva. Za ovaj zločin na smrt su osuđena trojica tada tinejdžera, Džejson Boldvin, Demijan Ekols i Džesi Miskeli, mada su oni sve vreme insistirali da su nevini.
Dok su u zatvoru čekali na izvršenje smrtne kazne, o njima je snimljen dokumentarni film “Izgubljeni raj”, koji je za njihovu sudbinu zainteresovao brojne poznate ličnosti u SAD, među kojima se naročito istakao Džoni Dep. Ovi ljudi su im pomogli da ponovo pokrenu zakonski proces za utvrđivanje svoje nevinosti i da u avgustu 2011. godine budu pušteni na slobodu. Dep je čak platio novčane takse neophodne za ponovno pokretanje postupka. - Kada vidite takav dokumentarac, morate da birate: hoću li to da gledam, i da konstatujem "stvarno je grozno", ili ću da odem napolje i da uzmem milkšejk - priča Dep.
Posle ponovnog pokretanja postupka utvrđeno je da tragovi DNK na mestu zločina ne upućuju ni na koga od trojice osuđenih, već na Hobsa, očuha jednog od ubijenih dečaka.

Dep je platio takse neophodne za ponovno pokretanje postupka Sa Denijem Ekolsom, koji je u zatvoru napisao i svoje memoare “Život posle smrti”, Dep se u međuvremenu sprijateljio i zbližio toliko da tvrde da su “kao braća”. Ekols i Dep imaju i istovetnu tetovažu koju je Ekols osmislio i za koju Dep tvrdi da mu je najdraža.
Posle izlasak iz zatvora Ekols većinu snage i napora ulaže u nastojanje da posle 15 godina nepravedno provedenih u zatvoru ponovo živi normalan život. "Tokom prve četiri godine čekanja na smrtnu kaznu to me je stvarno izjedalo. Bilo je stvarno, stvarno grozno. Čim bih otvorio oči, bio sam ljut jer, kao prvo, uopšte nije ni trebalo da budem tamo, nisu imali prava da mi to urade. Kasnije sam se, međutim, na neki način pomirio sa sudbinom, a izlazak na slobodu mi je, uprkos radosti, doneo i strašnu teskobu i stres", piše Ekols u svojim memoarima. Između ostalog, Ekols se žali da se neprestano sapliće dok silazi niz stepenice, jer 15 godina nije hodao bez lanaca na nogama, i da ima problema sa korišćenjem pribora za jelo, jer su u zatvoru bili strogo zabranjeni noževi. 
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Tom Kruz napušta sajentologe? Glumac Tom Kruz bi navodno mogao da se odrekne svog verovanja u sajentologiju, a razlog za ovu odluku krije se u njegovoj želji da ponovo bude sa bivšom suprugom Kejti Holms i njihovom kćerkom Suri.

Zbog strogih pravila ove crkve Kruz se ranije razveo od Mimi Rodžers i Nikol Kidman, a i njegov brak sa Kejti Holms je doživeo krah, te je glumcu prekipelo. Kako prenose američki tabloidi Tom sada razmišlja o načinima kako da povrati Kejt, te bi prvi korak mogao biti i njegov izlazak iz ove religijske sekte, kojoj je posvećen više od dvadeset godina. "Kada mu je Kejti uručila papire za razvod to je kod njega izazvalo naglo osvešćivanje, jer je pre toga mislio da je nedodirljiv. Osetio se kao gubitnik kada ga je ona ostavila", navode izvori bliski ovom glumcu.
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
b]JEZIVO PRIZNANJE DOBITNICE OSKARA: PRISILJAVALI SU ME NA SEKS DA BIH DOBILA ULOGU (FOTO)[/b] Mnogi se ne bi usudili da preduzmu ovaj korak, ali jedna žena konačno se odvažila i otkrila tajnu iz svoje mračne prošlosti. Danas je uspešna glumica i seks simbol mnogim muškarcima, ali nije joj sve išlo tako glatko kao što izgleda. Suzan Sarandon je na početku svoje karijere doživela gorku sudbinu koje se mnoge mlade glumice plaše.
- Bila sam mlada i u potrazi za poslom. Ponašali su se prema meni kao prema đubretu. Bili su odvratni i ljigavi, započela je svoju jezivu priču ova majka dvoje dece i dobitnica prestižne nagrade Oskar.
Ona je otkrila da su je producenti terali da ima seks s njima kako bi joj dali ulogu:
- Kada sam došla na audiciju, muškarac me je uveo u sobu i praktično bacio na sto, otkriva ona ali nije želela da kaže i o kome se radi.
Mnogi će nagađati na koga je Suzan mislila kada je ovo ispričala, ali svakako je otkrila nešto o čemu mnogi sumnjanju ali retko ko ima petlju da progovori.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|