|
Autoru |
Poruka |
Tesa
|
|

rang

Pridružio se: 18 Sep 2012, 18:55 Postovi: 4287
|
Vesna Čipčić imala izložbu u Amsterdamu Mnogi ne znaju da se Vesna Čipčić već dve i po decenije bavi i slikarstvom, a glumica je radove predstavila u Amsterdamu.
- Interesantno je da drugi put u Holandiji izlažem slike koje u Beogradu još nisam pokazala. Ali, i na ovaj put poveli su me moji klovnovi, a oni valjda znaju šta rade, ha-ha. Možda zato što sam se prvi put vratila punog srca, ne čudi što sam opet otišla baš tamo. Prošlo je pet godina otkako sam u galeriji u srcu Amsterdama izlagala sa Nenom Šešić - izjavila je Vesna za “pulsonlajn”. Alo
|
|
|
|
|
Truth and Pain
|
|

rang

Pridružio se: 04 Jul 2012, 21:49 Postovi: 946
|
Eva Mendez postaje član Međunarodnog spasilačkog komiteta Eva Mendez želi da iskoristi uticaj koji ima u filmskoj industriji i široj javnosti kako bi sprečila dalje seksualno zlostavljanje žena u Sijera Leoneu. Kako prenosi “Female first”, glumica će se uključiti u rad Međunarodnog spasilačkog komiteta jer smatra da se brutalnost kojoj su tamošnje žene svakodnevno izložene ne sme toleristati u budućnosti. Glumica je snimila seriju dokumentarnih filmova o strašnim zločinima u ovoj afričkoj zemlji i nastojaće da se oni što pre okončaju. Tridesetosmogodišnja glumica je za vreme boravka u Sijera Leoneu imala prilike da razgovara sa žrtvama seksualnog zlostavljanja, i njihove tragične priče veoma su je potresle. - Ovo iskustvo je promenilo moj život i ostavilo veliki ustisak na mene. Saznanje o o tome da se seksualno nasilje u Sijera Leoneu dešava svakog dana šokiralo me je. Ovo putovanje je doprinelo mojoj odluci da postanem deo rešenja – izjavila je glumica za magazin “Pipl”. Dokumentarni filmovi posvećeni akciji ” Prestanak ugnjetavanja i pružanje šansi ženama širom sveta” od ove nedelje se prikazuju u Americi. Pored Eve Mendez, u filmovima se pojavljuju i Meg Rajan, Amerika Ferera, Dajana Lejn, Olivija Vajld i Gabrijela Junion. Hello
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
Dženifer Lorens zaštitno lice "Diora" Glumica Dženifer Lorens pojaviće se u martu u svojoj prvoj kampanji za francusku modnu kuću "Dior" i njihovu kolekciju ženskih torbi, prenose mediji Glumica nominovana za Oskara, zameniće koleginicu Milu Kunis koja je trenutno zaštitno lice kompanije.
"Predstavljanje tako čuvenog brenda i sinonima visoke mode je ostvarenje sna", rekla je Lorensova.
Ova 22-godišnja glumica pojavila se, prvi put, i na naslovnoj strani novembarskog izdanja britanskog "Voga", kao i unutar septembarskog izdanja američkog "Voga".
Glumica je postala poznata filmom "Winter's Bone" za koji je i nominovana za Oskara, ali je svetsku slavu stekla ulogom Katnis Everdin u filmu "Igre gladi".
|
|
|
|
|
Tesa
|
|

rang

Pridružio se: 18 Sep 2012, 18:55 Postovi: 4287
|
Sofija Vergara: Volim kada misle da sam sestra svoga sina! Glumica Sofija Vergara, koju znamo iz serije ''Moderna porodica'' kaže da joj ne smeta kada ljudi misle da je sestra svog sina Manola, nekad čak i devojka!
“Obožavam takve situacije! Ali, Manolo se ljuti kada mu neko kaže “reci svojoj sestri da dođe” i upozori me da im objasnim da sam ja njegova mama. Ali ja to ne uradim!“, rekla je lepa glumica.
Sofija je otkrila da se veoma zbližila sa sinom posle razvoda od njegovog oca Džoa Gonzalesa, za kojeg se udala s 18 godina. Naime, glumica je toliko bliska s Manolom da se neretko mogu videti zajedno u noćnom provodu. Alo
|
|
|
|
|
Truth and Pain
|
|

rang

|
Mila Kunis: Novi glumački izazov Holivudska glumica Mila Kunis mogla bi da dobije glavnu ulogu u filmskoj adaptaciji planetarno popularnog romana ”Pedeset nijansi – siva”. Zvezda filma ”Crni labud” navodno vodi u ”trci” za ulogu naivne studentkinje Anastazije Stil u ekranizaciji erotskog filma E.L Džejms, prenosi britanski ”San”. Zvezda serijala filmova o dečaku čarobnjaku Ema Votson i glumica vampirske filmske franšize ”Sumrak” Kristen Stjuart takođe su pominjane kao kandidati za ulogu Stilove, dok su glumac Rajan Gosling i zvezda serije “Vampirski dnevnici” Ian Somerhalder povezivani za ulogu uspešnog biznismena Kristijana Greja. Keli Marsel poznata po radu na seriji “Teranova”, napisaće scenario za ”Pedeset nijansi – Siva” dok će Majkl de Luka i Dana Bruneti biti producenti. Roman E. L. Džejms bavi se vezom dvadesetsedmogodišnjeg milijardera čudnih seksualnih sklonosti Kristijana Greja i studentkinje Anastazije Stil. Studio “Univerzal” kupio je prava na celu trilogiju Džejmsove koja je prodata u preko 32 miliona primeraka i prevedena na 45 jezika. Tanjug
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
“Interview”: Brad Pitt ubica mekog srca
Bred Pit (Brad Pitt) uradio je set jako čudnih fotografija za oktobarsko izdanje “Interview” magazina. On izgleda jako čudno u ovom editorijalu, da su ga prozvali “Ubica”. Bred u intervjuu govori o tome kako su mu deca na prvom mestu i da bi sve učinio za njih, i da želi da im ostavi dobro nasleđe. Takođe, govori o tome da ne želi da se odrekne glume, ali da trenutno sebe vidi više iza kamere, kao reditelja ili producenta. Ko se malo bolje razume u fotografiju, otkriće umetnost ovih crno-belih fotografija za koje je zaslužan fenomenalni Stiven Klejn (Steven Klein). Stajlinge je radila Ludivin Pojblank (Ludivine Poiblanc), a on nosi iscepanu garderobu i oštre krojeve.
|
|
|
|
|
Truth and Pain
|
|

rang

|
Bijonse odustala od snimanja filma sa Klintom Istvudom Pop diva Bijonse Nouls ipak neće naslediti Barbru Strejsend i Džudi Garland. Pevačica i glumica povukla se iz rimejka filma “A Star Is Born” koji režira Klint Istvud. U zvaničnoj izjavi tridesetjednogodišnja Bijonse otkrila je da zbog pretrpanog radnog rasporeda nikako nije mogla da se prilagodi vremenu snimanja koje je prvotno bilo odloženo zbog pevačicine trudnoće. - Radovala sam se prilici da radim sa Klintom Istvudom. Mesecima smo pokušavali da uskladimo rasporede, ali nismo uspeli. Nadam se da ćemo u budućnosti dobiti drugu priliku da radimo zajedno – rekla je pevačica za E! News. Već su počele spekulacije o tome ko će zameniti Bijonse u glavnoj ulozi, a kao najverovatnija zamena navodi se Gremijem nagrađena džez pevačica Esperansa Spalding. Istvudov film biće treći rimejk klasika “A Star Is Born” o uspešnoj pevačici koja se bori da ostane u vezi s glumcem alkoholičarem. U originalu iz 1937. igrala je Dženet Gejnor, Garlandova je glumila u verziji iz 1954, a Strejsendova u onoj iz 1976. godine. Velike šanse da zaigraju glavnu mušku ulogu imaju Bredli Kuper, Leonardo Dikaprio, Tom Kruz, Kristijan Bejli i Džoni Dep. Hello
|
|
|
|
|
Truth and Pain
|
|

rang

|
VRAĆAJU SE U RING: Boks meč Stalonea i De Nira Robert de Niro igraće penzionisanog boksera koji pristaje da se poslednji put okuša u ringu, a njegov rival biće Stalone LONDON - Glumci Robert de Niro i Silvester Stalone vraćaju se u bokserski ring u komediji "Grudge Match".
De Niro, koji je osvojio Oskara za ulogu boksera Džeka La Mote u filmu "Razjareni bik" igraće penzionisanog boksera koji pristaje da se poslednji put okuša u ringu. Njegovog rivala igraće Stalone, zvezda filmova o Rokiju. Film će režirati Kevin Sigal, koji je režirao i "Uhvati Smarta".
Komičar Kevin Hart igraće promotera koji ubeđuje dvojicu oldtajmera da se vrate u ring, a scenario će napisati Dag Elin, autor scenarija serije "Svita".
Za sada se ne zna kada će snimanje početi. De Niro trenutno sa Likom Besonom sima film "Malvita", dok će se Stalone iduće godine pojaviti u filmovima "Bullet to the Head" i "The Tomb".
Stalone je, inače, bio nominovan za Oskara za scenario za prvi deo Rokija iz 1976. Film je osvojio Oskara za najbolju režiju i najbolji film, porazivši tako De Nirovog "Taksistu". Kurir
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Leonardo di Kaprio opekao guzu Glumac u pauzi snimanja gologuz seo na vrelu mermernu klupu!

AP Leonardo Di kaprio će dugo pamtiti snimanje "vruće scene" u najnovijem filmu svog prijatelja, reditelja Martina Skorsezea "Wolf of Wall Street". Naime, Leo je svoju guzu ispekao u pauzi snimanja scena seksa sa čak tri lepotice.
Kada je reditelj uzviknuo "rez", Leo je odlučio da malo predahne i ne obrativši pažnju, seo na vrelu mermernu klupu.
"Ogromni reflektori su toliko ugrejali klupu da je ona bila vrela. Čim je seo, zaurlao je od bola. Odmah je dotrčala bolničarka koja mu je zadnjicu namazala kremom sa alojom", izjavio je neimenovani očevidac.
Uprkos opekotini Di Kaprio nastavio sa snimanjem filma u kome igra propalog brokera koji zbog prevare završi u zatvoru.
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Danijel Krejg: Teško mi padaju golišave scene Iako je u ulozi Džejmsa Bonda već nekoliko pokazao telo pred kamerama, Danijel Krejg je otkrio da mu teško padaju golišave scene. Glumac smatra da nije neophodno da se skida, jer njegove koleginice već unose dovoljno seksepila u film.
Danijel Krejg (44) otkrio je da mu, što je stariji, golišave scene padaju sve teže.  - Ne čitam delove scenarija u kojima piše da moram da se skinem. Nije bitno koliko puta to moram da uradim. Mislim da devojke unose dovoljno seksepila u film - izjavio je glumac za magazin "ShortList". Krejg je dodao da mu je žao što na snimanju nije provodio više vremena sa Havijerom Bardemom, koji igra zlikovca Raula Silvu. - Havijer je izvanredan glumac. Kao negativac je davao sve od sebe, a to je mnogo, verujte mi. Žao mi je što nismo imali vremena da se družimo jer smo po čitav dan snimali.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|