I od mene još jedan romantični...radnja filma odvija se u Italiji...volim filmove čija je radnja smještena u Italiju...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Evo još jednog simpatičnog s Joshom Duhamelom u glavnoj ulozi...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Ratings: 7.4/10 from 11,031 users Metascore: 58/100 Reviews: 64 user | 279 critic | 42 from Metacritic.com
Stoker je nešto sasvim novo u žanru misterija/triler Glavni lik je mlada devojka Indija koja teško podnosi smrt svoga oca, ali sve će postati jako, jako čudno kada u njen život uđe njen ujak koga prvi put vidi u životu.... Film je na mene ostavio dobar utisak i zato ga postavljam...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu