Autoru |
Poruka |
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
"Hachiko" je fantastična priča o prijateljstvu čoveka i životinje. Odličan izbor, odlična preporuka.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
za mene je ,,Niske strasti,, kad vidim scenu kad Šeronka prekršta noge i setim se kako je izgledala ja zaplačem
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
Poslednji put menjao vuja kojic dana 13 Avg 2014, 23:30, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
i kad Čikalo gine u filmu ,,Boško Buha,,
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
plačem i kad šumadinac zapeva u ,,Neretvi,, i Silva Košćina tad plače
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Život je lep i Šampion posle ima nekoliko praznih mesta pa ostali
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
kako se zove onaj sa Rajanom o Nilom i Ali Mekgro kad ona umire od neke retke bolesti i bla, bla možda se ovi stariji sećaju
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
vuja kojic je napisao: kako se zove onaj sa Rajanom o Nilom i Ali Mekgro kad ona umire od neke retke bolesti i bla, bla možda se ovi stariji sećaju Da nije možda "Love Story" ? Mislim da sam video trejler na prethodnoj strani, ili da pitamo nekog matorijeg  A seća li se neko filma "Bele ruže za crnu sestru" ?
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

Pridružio se: 31 Jan 2014, 00:51 Postovi: 787 Lokacija: Skopje
|
Sve ove nove komedije su tuzne kolko su jadne nasprem one od 80te i 90te nema vise Naked Gun one klasik filmova sa Edi Marfijem sve neki Hengoveri picke materne od 120 minuta trajanja ni 30 sekunda nemas osmeh na licu
_________________ Senka je napisao: Westy je najbolji!!!
|
|
|
|
|
|