Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Da li je moguce da Bubi danas nije navijala za Boletom i proveravala je l smrsaao bar jedan gram? 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Danas im je bio bas naporan dan. Dobro onaj jedan takmicar rece da ne veruje ovim doktorima u rijalitiju kaze sve glumice i manekenke. 
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33 Postovi: 5555
|
Bas jeste,onaj pao u nesvest,ona izvrnula koleno,ona Hristina nece uniformu. Mozda su prenaglo krenuli sa svim tim vezbama i dijetama pa ljudima zlo.
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

|
Pa jeste prenaglili su. Ocito se vidi da oni nisu kao "ostali ljudi" ipak kilaza je ogromno opterecenje .Ne mogu ni potrcati kako treba , ni niz brdo  jer onolika masa kada dobije ubrzanje ko zna gde bi se zaustavili. Sve u svemu po mom vidjenju skup nesretnih mladih ljudi .Valjda ce mnogi prevazici krize i koliko toliko pomoci sebi. Zeznut i odgovoran onaj Englez sto je glavni nema trte mrte.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Samo mogu reci da im nije lako...Sve to treba podneti...E,svako ima svoje razloge zasto je dozvolio da ima 150 ili 170kg... Sami su i odabrali da budu tamo,pa ko izdrzi... Naravno i dalje navijam za Boleta. 
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

|
Bulo mi je simpaticno ono kada oni diskutuju kako ce biti predstavljeni ljudima koji ih gledaju da li kao gladna stoka ili kao ljudi koji imaju problem.Nije im lako.
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

|
Zao mi Anite mada je jako drcna. Bas skoro svi nju izglasase samo ima drugu sansu koju kaze nece da iskoristi.Povredjena je i normalna joj je reakcija. Za sada jako dobar rijaliti i verujem da ce naredne nedelje sve njih stimulisati da sto vise rade na sebi i da sto vise iozgube kilograma.Bas nemilosrdan "sou"
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Sjajna,pocinje borba. Anita je zaista jako drcna i mnogo je pametovala ovih nedelju dana...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
E pa daaa...to je ona za koju sma ja rekla da puno pametuje i da ne jede kasikom i da nece da jede jer ona nije tako cijeli zivot i bla bla bla....znala sam  Nisam gledala sinoc...morat cu veceras kuci na netu da odgledam. A ko je najvise smrsao i koliko, jesu se vagali?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|