Autoru |
Poruka |
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
Da...baš tako...tu će biti gadnih spletki,pa 'ulizivanja',zakulisnih igri...a i nervoze...sve mi se čini,em vrućine,em gladni...em moraju vježbati... 
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Ako uspeju ovim da skinu kilograme, svaka im čast. Obećavajući šou, bez da budem pakosna, ali kad pomislim na ove debeljuce kako rade vežbe, trče na ovim vrucinama, to će biti haos ![[lol.gif] [lol.gif]](./images/smilies/lol.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Vidim veceras bili su u kupovini i one dve nutricionistkinje im se vratise izgleda moze samo da je jede salata i pase trava.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Estrella
|
|

Vitezova zvezda
Pridružio se: 17 Jun 2012, 20:13 Postovi: 5399
|
da, skoro sve su im oduzele
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Volela bih da neko od onih mladjih uspe da skine makar neki pristojan broj kilograma oni stari su beznadezni slucajevi.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Samo da uspeju da izdrze na ovim strogim rezimima ishrane, da li mogu da se dokopaju nekako neke "zabranjene" hrane?
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Estrella
|
|

Vitezova zvezda
Pridružio se: 17 Jun 2012, 20:13 Postovi: 5399
|
mislim da ne mogu, osim ako nisu smazali nesto na kvarno danas u prodavnici 
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Evo i ovde da krene diskusija. Ja bih o Boletu,za pocetak. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45985
|
Ti o Boletu... Ja ću o onoj što je ponijela alkohol da unese i o onom što stalno spava... Ma super su bucke..biće ovo interesantan šou... 
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Za mene su svi heroji na svoj nacin... Koliko god da neko od njih uspije ili ne, samo oni znaju koliko im je bilo tesko doci na televiziju pred milijunske gledatelje i priznati da imaju problem. Nadam se da ce svi barem nesto nauciti sto ce moci primjenjivati i izvan akademije, jer ipak ne mogu svi do kraja ostati bez obzira na motiv i zelju.....
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|