Hahahahah...nisam upratila ovo

plač!!!!
Najbolji mi je onaj lik u prvom videu :'' no no no where is ghost!? '' hahahahah...cirkus.
A ova sto place za John S. hahahah...uzeli joj sve sto je ostalo, uzeli joj zivot..ubit ce ih

...e sto se nasmija...a ona je tako tuznaaaaaa...joj ne mogu se prestati smijati.
Po meni ova peta sezona i nije bila tako losa kako ti Picard govoris....mracna je od samog pocetka i tako je i zavrsila. Cinjenica ej da ne prate knjigu i da su davno iskocili iz radnje pisanog romana, ali sve su dobro uklopili. Nakon ranijih epizoda mene ovo ubistvo Snow-a pa i ostalih najpopularnijih likova uopce ne iznenadjuje..bilo bi mi iznenadjenje da se nije tako desilo.U cijeloj sezoni je bilo tih cliffhangera punooo, a u zadnjoj cak i previse.
Uglavnom ima toliko dobro snimljenih borbi i bitki da je mene u zadnjoj epizodi bez daha ostavila scena sa white walkers-ima...fijuuuu, paf.
Iako priznajem da mi je zadnja scena i walk of shame Cersei po Dubrovniku jedna od najupecatljivijih scena cijele sezone, iako je scena surova i predugo traje po mom misljenju, ali je vrh.
Sigurna sam da cemo vidjeti sve likove u nastavku sezona....jos nismo vidjeli zombije, a vidjet cemo ih....mnogi ce se oduseviti, a mnogi ce i promjeniti misljenje heheh.
Neki likovi su mi staticni i vec kroz dvije sezone se s njima nista bitno ne dogadja, a ocekujes cijelo vrijeme...To mi je jedina velika zamjerka...ali od prve do zadnje cijela sezona je mracna i prvih 6 epizoda su spore i onda krene...bitke, borbe, smrti i sve ono sto se i ocekuje od Game Of Thrones.
Sve sam epizode skidala i gledala...a zadnju sam odgledala na HBO ... i bila sam u slicnom soku jbt...legla i kontam, pa zasto, cemu, hoce li ga vjestica ona odvratna ozivjeti, ali...sve nesto kontam i sigurna sam da ce ga white walkersi vratiti i sebi uzeti hi hi hi

.. ne mogu oni razmjenjeni pogledi biti tek tako a i ubio je jednog...Bice tu jos velikih iznenadjenja

S obzirom da knjiga jos nema, zivo me zanima kako ce za godinu dana sve to natrpati i docekati nas za godinu dana sa novim epizodama...