Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Kada mi nedostajes Mislim tudje misli Kradem svoje vreme Provlacim ga Izmedju oblaka, snova, Daljine i snega...
Kada pozelim Da ti nedostajem Odsanjam pesmu Zatvorim oci I na kaldrmi zamislim Cvet beli.
Kada te nema Jer tako hocu Zaledim osmeh U sebi kazem ime Udahnem duboko I pomislim
Tako mi nedostajes...
Miroslav Mika Antic
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Tebi se, dakle, čini da možeš razlikovati pakao od nebesa, plavetno nebo od bola ili besa? Možeš li razlikovati zelene doline i ledne čelične šine? Osmeh i veo crnine? Ti, je li, znaš šta ih deli? A jesu li te naterali da trampiš svoje heroje za aveti? Pepeo za drveće? Fraze za šaku plaveti? Topao Komfor za sveži lahor? I jesi li menjao svoju ulogu običnog pešadinca među neznancima za glavnu rolu u lancima?
Voleo bih da te opet vidim. Jer mi smo samo izgubljene duše koje neko osudi da plivaju u posudi za zlatne ribice iz godine u godinu, noću i danju prelazeći istu putanju. I šta smo nalazili, na mahove? Iste stare strahove.
Da, voleo bih da te vidim.
"Wish You Were Here" - Pink Floyd
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
vec sam dugo dugo sama svuda noc i svuda tama vrisnula bih tvoje ime.. ne zaboravi me
slatke price slatke rijeci davao si samo tako mislila sam da su moje samo moje samo moje....
tako mi nedostajes..da li znas tvoje price dodiri bas sve tako mi nedostajes i ne znas sto to ljubav je.. moje najdraze
slatke price slatke rijeci davao si samo tako mislila sam da su moje samo moje samo moje.... Vesna Pisarevic
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pustas me iz zagrljaja... Napuste me i misli... i shvatam da stojim na raskrsnici...ovde sam bila hiljadu puta. a sad ne znam gde da krenem....kuda sam posla,ili sam bas tu dosla...da,cekam tebe... dalje…cekam tebe, dugo te nema,pitam se zasto? Kako da te bar na sekund privucem, I da ti u misli svratim,tihim koracima, Da ti sapnem jos koji put koliko mi znacis, da te dodirnem recima... 
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Sta ce meni ovaj dan pocepanih slika ram sta ce meni prolece jer bez tebe bolece
Sta ce meni ulice ulice do ludnice da mi dusa odluta da se nikad ne vraca...
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
So, so you think you can tell Heaven from Hell, blue skies from pain. Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell? And did they get you to trade your heroes for ghosts? Hot ashes for trees? Hot air for a cool breeze? Cold comfort for change? And did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage? How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, Running over the same old ground. What have you found? The same old fears. Wish you were here.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
lOOla
|
|

Administrator

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
 Нeдoстajeш ми Kaдa ум нeумa зaвлaдa Kaдa пoмрaчeње узмe пoд свoje Тaд пoстajeм сaмo твoje пaрчe нoћи Штo удaхoм крoз стрaст сe кoтрљa© 2012 by wucicca
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
|