Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
K'o fina prasina u oku sitan kamen na dnu cipele ko fitilj zarobljen u vosku mislim na tebe
Da mogu smrvio bih kamen i svu bi tugu oci same isprale a niti vezane za plamen moraju da sagore
Ako me nosis na dusi i nemas s kime sagraditi dom ako me nosis na dusi vjeruj, mila, briga me za to
Ljubim druge, a ne osjecam i svaki dodir mi je ko da ustajem na nogu sto mi je utrnula bez ljubavi, nadanja, bez tebe ne ide
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Ti mi gledas u dlan kazes prava divota vidi se jasno k'o dan dugacka linija zivota
A mene salju u rat uzas i strahota ako mi polome vrat kraca je linija zivota
Ja bi' da pevam jos malo jer je zivot samo jedan i do njega mi je stalo meni je vredan
Nikog ne poznajem tamo ni tudjega ni svoga oni mi kazu pucaj samo al' ja ne znam u koga
Guraju me u stroj na glavu mi se penju ja nisam covek, ja sam broj i postupam po naredjenju
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Da li znas da moja ljubav nema granice ipak nije nuzno biti uvek kraj tebe jer ja te volim Milice
Da li znas za razlog zasto nocu spavam sam mozda bolje bude ako pogledas u dlan a dlan mi, zeno oderan
Ja stojim ovde visok do tavanice i moja ljubav za te nema granice jer ja te volim Milice
Prolazim niz Beogradske mokre ulice u mislima ja nosim tvoje poljupce i sanjam bez kabanice
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Da li se secas kako bilo nam je pre posle svega sta sad ostalo je moj Beograde
Secam se davno jos u Zlatnom bokalu prvi put sam video mikrofon staj'o na astalu
U hladu starog kestena gde je moja draga nestala ja urez'o sam ime bacio prve rime
Ja sam odrast'o na pesmama gradskih boema i pricama alasa kojih danas vise nema
Kalio se s' najboljima po zadimljenim birtijama udvarao se damama kockao sa lihvarima
Nekad kuci srecan nekad sve izgubio nekad zenu grlio nekad kaldrmu ljubio
I nisam sebi sudio gde god bi' se probudio bol je bio isti s' njim sam se udruzio
Zato secanja sam skupljao k'o oziljke da podsete da nije uvek bilo samo hladno i sivo
Da krv crvena k'o vino bojila je noci kroz odraze u casi to su bile tvoje oci
A ja sam morao da odem fijaker me je cekao Beograde, zbogom mnoge ti stvari nisam rekao
Zaboravi me draga zaboravi da te volim nastavi da zivis mozda vise ne postojim
Grlim secanja u mraku dok ih luca svece boji da ne mislim na krike sto cuju se niz hodnik
Dok borim se sa ranama sanjam da opijam se vinom, rakijom i tamburama starom violinom
I pocepanim glasovima tuznom pesmom cigana dimom i polomljenim casama
S' boemima mojim se nadvikujem za stolom gadjam pesmama, recitujem otimam za slovom
Zbog samo jednog stiha moj zivot sad je gotov pustinja u srcu dok kroz prozor gledam otok
Sanjam da mirisem tvoj parfem dok se privijas uz mene suze mi poteku kao kise u jesen
Ej, ne svani pusta zoro pusti me da ceznem nikad ne svani dok u meni ima pesme
A ja sam morao da odem jer nekome sam smetao Beograde, zbogom ovo ti jos nisam rekao
Danas rane vise bole nego zuce iza skole nego zvuci one strofe kad sam morao da odem
A sad sam opet ovde al' sve nam se izgubilo posekli su kesten gde sam nekad tebe ljubio
Ne mirisu lipe nema stare violine nema ciganina sedog da za moju tugu brine
Moj Beograde izgubio sam korene dzabe nosim ordenje kad niko me ne poznaje
Pa zvezdu Crnog Djordja dadoh sad za bokal grozdja sta ce meni ona kad ja nemam bilo koga
Samo nespokoj i bol moji najbolji drugovi u kafani lomim case dok mi dusa ne iskrvari
Balada disidenta jedna tuzna Srpska pesma nekim buducim kafanama za bolja vremena
Neka zastane u grlu kad je neko drugi peva sve je isto u mom kraju samo mene vise nema
Jer, ja sam morao da odem takav nikom nisam trebao Beograde, zbogom pamti dobro sta sam rekao
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Noć bez zvijezda, gradovi bez imena i moja sjećanja Tragovi kočenja na cestama što vode do neba A bio sam na kraju svijeta sam bez tebe korak do sna Sam protiv svih na kraju vremena, a gdje si ostala ti
Zlatne godine i duge sjene Pomoli se za naše vrijeme Jednu svijeću ljubavi Zapali za mene
Hladna kiša moje noći umiva tvojim suzama Nije život posuo sa ružama sva moja sjećanja A bio sam na kraju svijeta sam bez tebe korak do dna Sam protiv svih na kraju vremena a gdje si ostala ti.
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Pokazi mi gdje Dunav ljubi nebo o zasto smo sada toliko daleko probudi me, ja mrzim ove noci pozeli me i sa andjelima dodji
Umotaj me i sakri me od svega zadrzi sjecanja, zastiti me i opet nesto slazi.........
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Ako odeš ti ako srušiš sve ako odes neću 'mrijeti neću molit', neću kleti tebe bit će mi žao
Ako jednom ti drugu zavoliš srcu mome ne vraćaj se ne varaj se ne nadaj se meni više nikada
Za me ne pitaj i ne piši mi neka vrijeme čini svoje možda jednom srce ludo moje nađe zaborav
Za me ne pitaj...
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Ljudi, nije fer covek zivi kao ker i misli na sve brani svoga tela greh uvek placa drugom ceh ludom glavom rusi zid vrlo kratak ima vid
Sad je cas, bezi od zla ja sam pas, ti si kao ja
Svako nosi zig vecno tece gorak med ti si ko ja volis pesmu, majski dan citas Balzakov roman volis dobar modni film elegantan imas stil
Ljudi, nije fer covek zivi kao ker misli na sve samo zivot nije laz nosi neku cudnu draz vino, ljubav, so i greh zivot, to je plac i smeh
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Zažmurim, zapevušim i kuću ti srušim
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Je veux de l'amour, de la joie, de la bonne humeur ce n'est pas votre argent qui fera mon bonheur moi je veux crever la main sur le coeur pa pa pa pa pa pa pa allons ensemble, découvrir ma liberté oubliez donc tous vos clichés bienvenue dans ma réalité
|
|
|