Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
buahahahahhahaahhahah, ha
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Trile je napisao: ma bice to sve u redu jos dve-tri godine i eto ga pa valjda ..pa nije sapun nece se istrositi ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Megostajes mi....buhahahahah
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Negigostajes mi...ihihhihhihi
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Bradpresto Pitt je napisao: Nedostajeshe mi,,,buhahahahah jasno ti je da mi ne falis ni malo! al eto imam zelju i to veliku ,da obrazlozim mala usluga ,jednom prepametnom forumasu  NE PAMTIM PITT KAD SI ZADNJI PUT NAPISAO DOBAR POST! NE PAMTIM! a verovatno ni ti zato ti preporucujem da malo oladis sa forumom istrosila se ta tvoja masta izvrtela ko video kaseta idi covece malo na odmor napuni baterije pa se vrati
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Shikice, puno si mi nedostajavala bas htedoh to da upisam kad eto tebe, mom kraju sada srece nema
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Trile je napisao: Shikice, puno si mi nedostajavala bas htedoh to da upisam kad eto tebe, mom kraju sada srece nema ti meni nisi guzicare ne podnosim pametnome dosta 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
SHE je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Nedostajeshe mi,,,buhahahahah jasno ti je da mi ne falis ni malo! al eto imam zelju i to veliku ,da obrazlozim mala usluga ,jednom prepametnom forumasu  NE PAMTIM PITT KAD SI ZADNJI PUT NAPISAO DOBAR POST! NE PAMTIM! a verovatno ni ti zato ti preporucujem da malo oladis sa forumom istrosila se ta tvoja masta izvrtela ko video kaseta idi covece malo na odmor napuni baterije pa se vrati lep, precizan upis. Ne zaebavam se bravo SHE.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
pa sta i ti imas veliku *u*icu, cuo sam nema veze
cuti Kezo, vidis da radim
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
casual je napisao: SHE je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Nedostajeshe mi,,,buhahahahah jasno ti je da mi ne falis ni malo! al eto imam zelju i to veliku ,da obrazlozim mala usluga ,jednom prepametnom forumasu  NE PAMTIM PITT KAD SI ZADNJI PUT NAPISAO DOBAR POST! NE PAMTIM! a verovatno ni ti zato ti preporucujem da malo oladis sa forumom istrosila se ta tvoja masta izvrtela ko video kaseta idi covece malo na odmor napuni baterije pa se vrati lep, precizan upis. Ne zaebavam se bravo SHE. tvoje misljenje je meni u picku materinu vazno aj ne lepi se 
|
|
|
|
|
|