Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46193
|
Megi,pričaćemo na chatu...u jbt,otkud sad da je narkoman...  Jojjjj...koliko taj ima godina...to neko derle... 
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
dobroje sto me ne znate dobro je sve moje tajne bi bile otkrivene 30 e aj da je neki,nego nikakav je NIKAKAV i svi kazu da je ruzan a samo meni lep zacarao me, svojnm pricom kako sebi to dozvoli ne znam ni sama eeej ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
a i ti Senka kako je savetujes to  kakvi smajlici kolacici srece Megi, pukni jedan selfie u kupacem pa mu posalji umesto kolacica srece
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pukni ti sebe u tu tikvu ,znas ebo te selfie znaci takos i ti senkuosvojio AHAHAAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
casual je napisao: a i ti Senka kako je savetujes to  kakvi smajlici kolacici srece Megi, pukni jedan selfie u kupacem pa mu posalji umesto kolacica srece Nisam je ja to savjetovala...nisam uopšte ništa savjetovala...tek namjeravam pričati sa njom...
|
|
casual
|
|

*

|
Senka je neosvojiva i za nas forumase nedosanjani san. Mani se ti kolacica srece i tih gluposti nego poslusaj moj savet.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nije bilo nista vise od zagrljaja i poljuopca uobraz zato se ni ne javlja video da nece brke omastiti eto sta ti jemuski mozak samo sex se x sex *ebo te sex i sad vidim kkomenarise druge zenske JAOOO LEPA SI PA SMAJLICE PAOVO PA ONO A MENI NISTA govedo jdno
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
MeGi je napisao: dobroje sto me ne znate dobro je sve moje tajne bi bile otkrivene 30 e aj da je neki,nego nikakav je NIKAKAV i svi kazu da je ruzan a samo meni lep zacarao me, svojnm pricom kako sebi to dozvoli ne znam ni sama eeej ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jaoooo...ima 30 a takav zvekan...
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
uuhvatilame tugaukasne sate ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
sad mi je i glupo da se zezam kad je ovako ozbiljna stvar