|
Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
" I tako smo, čekajući da jedno od nas dvoje pređe preko ponosa, prešli preko ljubavi... " Ja znam da vreme uvek uzme svoje i ne znam sto bi nas postedelo al' meni, eto, nista sem nas dvoje nije vredelo
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
O, slusalicu spustim zbogom snovi pusti smislicu do sutra nesto tesim se vesto
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Ali ona se katkad tako lijepo smeši. Pa mi pet minuta u njenom društvu bude kao da sam dobio na lotu. Hodam ulicom poput narodnog heroja, u trenutku narastem iznad svih zgrada, i u celom svemiru nema većeg i jačeg stvorenja od mene.. I zato me one tri ne zanimaju. Ne bi me zanimale ni da ih je tristo. Kad hoću tu jednu.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Znaš, saznao sam u koje je doba godine ovde najlepše... Ono doba, kada osetim miris cveća u vazduhu, kada sunce miluje moje lice, kada nije hladno, čak ni po noći... Kada se ni kiše ne bojim, čak ni mraka... Znaš li koje je to doba? To je ono doba... Kada si TI tu..
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Ne bi da vas deranziram mor'o sam vam ovo kaz'ti ili kaz'ti, il' propasti
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
I k'o da vam pasent pasem andrak me je neki spop'o uz vas bi se sebi dop'o sad je to vec doslo dotle da pomisljam da vas otmem
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
I, više nego dovoljno godina kasnije, možda nečija, možda proseda, možda bez ikoga, ti ćeš ugledati belog leptira na jorgovanu, i širom otvoriti prozore mameći ga da ti sobu opraši polenom i prolećem.. A ulicom će upravo prolaziti mali Cigan sa violom, videćeš samo drozdovo pero na šeširu kako promiče za šimširom, i začućeš Neku Staru Dobru Nepoznatu Pesmu, koju prvi put slušaš, a godinama je znaš.. I zaplakaćeš istog časa.. I najzad shvatiti kako sam te voleo..
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
... zivot je jedna velika, da ne lajem, nema veze, ti znas to je sve lutrija, a ja ne odustajem od svog broja dok igra traje izgubim neku bitku, dobro, al' vremena bar jos ima u neogranicenim kolicinama i ja se drzim, jos kako se drzim i ne brini puno o tom sta cu biti, mogu se kockati, londrati, piti i mogu pasti na niske grane, al' ne boj se, nikad necu biti ...
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|