|
Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
..Ja i Ti...Upoznali smo se na jednom "maskenbalu"..Bio si maskiran u Princa-junaka..a ja samo jedna obicna "zaba"...I mnogo mi se svidela tvoja maska..Toliko, da sam na tren poverovala da si se maskirao u samoga sebe..i falio je jedan iskreni poljubac da strgnem sa sebe svoju masku i postanem samo tvoja princeza...Da ...falio je..Ali maskenbal je prekinut..maske su pale...Pobegao si pre nego sto sam uspela da vidim tvoje pravo lice...Cega se bojis , Prince moj...?Sebe....ili mene...nicije princeze...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
BOB DILAN / NA TEBE MISLIM, DUŠO
Možda zbog toga sunca koje se svojim Bojama preliva po raskrsnici gde stojim, Možda zbog vremena il nečeg čega se bojim, Na tebe mislim, dušo.
Ne tražim nevolju, budi spokojna, ja ne kažem Kako ne mogu da zaboravim, ne molim te, ne lažem, I ne povijam glavu, niti te krivim što ode dražem, Al, eto, na tebe mislim, dušo.
Makar mi se u glavi sve mutilo unutra, Ne tiče me se gde si bila, i gde dočekuješ jutra, Ne tiče me se ni kud ćeš krenuti sutra, Al eto, na tebe mislim, dušo.
Ne tražim da kažeš "da" ili "ne" i da donosiš sud, Shvati me, i da sad pođem s tobom, ja ne bih znao kud. Samo šapućem sam sebi, i ne pravim se lud Što, eto, mislim na tebe, dušo.
Pogledaj se u ogledalu, kada se probudiš kasno. Znaćeš da nisam kraj tebe, al odgovori glasno Samoj sebi, i meni - možeš li se videti tako jasno Kao što te vidi neko Ko misli, eto, na tebe, iako je daleko...
Poslednji put menjao MAD BOOKSELLER dana 22 Dec 2012, 22:05, izmenjena 2 puta
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

|
Покушај да се љубав сачува... ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
Znam, mora biti da je tako: nikad se nismo sreli nas dvoje, mada se trazimo podjednako zbog srece njene i srece moje. Pijana kisa siba i mlati, vrbama vetar cupa kosu.
Kuda cu? U koji grad da svratim?
Dan je niz mutna polja prosut.
Vucaram svetom dva prazna oka zurim u lica prolaznika. Koga da pitam,gladan i mokar, zasto se nismo sreli nikad?
Il je vec bilo? Trebao korak? Mozda je sasvim do mene dosla. Al' ja, u krcmu svratio gorak, a ona ne znajuci-prosla.
Ne znam. Ceo svet smo obisli u zudnji ludoj podjednakoj, a za korak se mimoisli.
Da,mora da je tako
M. Antić
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
Želim samo tebe
Da l' volis mene ti da l' umro bi za mene da l' volis mene ti vise nego sebe Da l' volis mene ti nebitno je vreme koliko cekacu jer zelim samo tebe
Ti dajes mi krila da letim sa tobom ja letim ja, letim ja, letim ja ka tebi letim ja
Ziva sam tol'ko znam dok zivis u meni ti zivim ja, zivim ja, zivim ja za tebe zivim ja
I znam sta mogu da ti dam
Da l' volis mene ti da l' umro bi za mene da l' volis mene ti vise nego sebe Da l' volis mene ti nebitno je vreme koliko cekacu jer zelim samo tebe
Ti si moj okean u koji tonem do dna tonem ja, tonem ja, tonem ja najdublje propadam
Disem za tebe ja zivot ti poklanjam disem jer zelim te disem da volim te ,zauvek
I znam sta mogu da ti dam
Karolina Goceva
|
|
Okano
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:57 Postovi: 3122
|
U ponoć 31.12 vidjet ćeš gomilu ljudi oko sebe, ali će ti nedostajati samo jedan iskren pogled, poljubac i zagrljaj koji nećeš dobiti..
|
|
|
|
|
Okano
|
|

rang

|
"Ne ulazite u veze iz pogrešnih razloga – bolje je biti sam, nego u lošem društvu. Ne žurite. Ako je nešto suđeno, dogodiće se u pravo vrijeme, sa pravom osobom i s najboljim mogućim razlogom. Zaljubite se kada ste spremni, ne kada ste usamljeni"
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

|
The most painful thing is losing yourself in the process of loving someone too much, and forgetting that you are special too. [Ernest Hemigway]
|
|
|
|
|
Okano
|
|

rang

|
"Volim tvoj ponos i suze što kriješ, volim tvoje lice kad se smeješ, volim kad ćutiš, kad se ljutiš, volim te više nego što slutiš.."
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|