|
Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Te noći sam joj o'ćutao najlepše reči koje znam....
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
"Ubijao sam je svojim nejavljanjem, nekako sam voleo da trči za mnom, siguran da joj to nikada neće dosaditi. Ali dogodilo se baš to, dosadilo joj je da se igram sa njenim osećajima. Falile su mi njene poruke, pozivi, dani su bili prazni bez njih. I tada sam ja nesvesno počeo raditi njoj ono što je ona nekada meni. Slao sam joj poruke na koje nije odgovarala, zvao je ali je pozive odbijala. Mrzeo sam to njeno ponašanje koje je zapravo videla od mene, ali nisam odustajao. Nakon par nedelja poslao sam joj poruku kako si, na koju je začudo odgovorila: “Odlično sam, divan je osećaj prestati biti budala, a još je divniji praviti nekoga budalom, hvala ti”. Onda sam, prijatelju, shvatio sve iz nekog drugog ugla. Ona je bila uz mene kada to nisam ni znao, a ponekad ni osetio. Nisam shvatao koliko je ljubavi posvetila i dala meni. Znaš, prisetio sam se svega, i bilo mi je žao što sam je pustio da ode. Jednostavno je postala umorna od moga nemara, još samo jedna teška greška. Brinula se za mene, a ja to nisam shvatao. Kad mi je govorila da ću jednom pogledati nazad i videti sve greške nisam joj verovao. Ali, znaš, tek sad shvatam da sam pustio najbolje što sam imao da ode..."
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Glavu gore. Ima i one vrste, srest ćeš ih, koji čitaju iz očiju kako ti srce kuca. Njih vredi čekati…
I znaš šta je najgore? Najgore je to, što ja i dalje čekam tvoj poziv. Poruku. Izvinjenje. Nešto što će nas ponovo spojiti.
I kada jednom odlučim da odem... Neće mi nedostajati ni tvoj osmeh, ni glas, ni pogled. Nećeš mi ti nedostajati. Nedostajaću sebi onakav kakvog si me ti činila.

Čudne su te emocije. Otkriješ kutak u sebi za koji nisi niti znao da postoji i još shvatiš da je tamo netko danima, mjesecima, godinama spavao, a nije plaćao stanarinu...
Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim, par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno, ali verno srce. Imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara, al' se još oseća miris mojih snova.
Žena može biti tvoj najbolji prijatelj, ljubavnica, najveći neprijatelj ili najgora noćna mora. Sve zavisi od toga kako se ponašaš prema njoj.
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Nedostajaću sebi onakav kakvog si me ti činila.
Иди, бре Ђоле у красни! Јебала те Дунавска и Дунав... и Тиса... и Паланка и Чуруг, заједно! То боли...јеботе!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Naučila je također da postoji i mesto koje se zove “daleko”, da je svet veliki, a njena varoš mala, i da najzanimljivije osobe uvek odlaze, pre ili kasnije…
To što ona ima nekog drugog ne znači da je zaboravila. To znači da samo pokušava... Znam ja po sebi...
I da si se pojavila tek za deset godina, opet bi stigla u pravo vreme. Retki nađu retke, kad tad...

Slušaj ti, mali prgavi smislu mog života... Nemam ja vremena da te ne volim.
Kako dosad nisi naučila da sam ja momak kog svako može lagati, ali ga niko ne može slagati? I da glupa pravila ove igre u kojoj je tebi sve dozvoljeno poštujem jedino zbog toga što sam ih lično odredio...
Kad je čaša pri dnu, priznam sebi da je ona jedino što mi je vredelo. Odzvanja mi njen smeh, osetim njen dah na svojim usnama. I znam da ona negde tamo isto pati. Ali jebeš ga... Nije nam se dalo.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 18 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|