Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
nero je napisao: ...u busu svi nadrkani i namršteni, al' vučica imuna.. ko zna zna!wucica u troli 2. deo ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
promaja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Feb 2017, 17:49 Postovi: 527
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Mojne,je svojoj lepsoj polovini sve lepo objasnio,a ona je brzo ukapirala ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
promaja
|
|

rang

|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
NA SRBIJA FORUMU IMA RAZNIH PROFILA,AL SU OVI NAJINTERESANTNIJI SHE,tj. ja nemam sisa ,nemam decka,sve ostalo je kako valja ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) MOLENA,ne zapostavlja sport ni u drustvu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) TW,laze da joj je zima omiljena,vise voli leto ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) MEGI,sjajna curica,ima fobiju od muskaraca ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) SENKA,savrsena domacica dobrih refleksa ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) WUCICCA,veliki ljubitelj restorana i dobrog druzenja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) kad nije rasejana ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) PROMAJA,nov forumas,dosao je da se malo zeza ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) i naravno glavni baja MOJNE i njegov GRINGO ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) [cheers1.gif]
|
|
|
|
|
promaja
|
|

rang

|
Forumske face se otimaju ko ce novog clana da ocrni vise pa im i sediste poce da izmice ... 
_________________ CLICK Visit my Radio Website
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
promaja je napisao: Forumske face se otimaju ko ce novog clana da ocrni vise pa im i sediste poce da izmice ... koje su to face koga ocrnjavale ova tema i jeste "Ogovaranje uz sličicu"... što znači samo jedno.... opusti se i puŠći ba da te izogovaraju ne boli al goji sujetu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: promaja je napisao: Forumske face se otimaju ko ce novog clana da ocrni vise pa im i sediste poce da izmice ... koje su to face koga ocrnjavale ova tema i jeste "Ogovaranje uz sličicu"... što znači samo jedno.... opusti se i puŠći ba da te izogovaraju ne boli al goji sujetu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) pile moje,ispade da cu te jos baciti na trosak,pa ces morat kupovat novu garderobu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
promaja
|
|

rang

|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Oppp,opppp,de ces Mojne ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|