Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
mreže e bravo ti ga gigi.. i još jedna sugestija..da vas dvoje usaglasite termine..msm da predlozi za sva takmičenja šalju se recimo do petka..glasanje do ponedeljka...ili kako vama odgovara..al' da bude isto za sve..jer ko će pamtiti do kad je za koje..morate imati obzira i prema nama crnogorcima..lenji smo ubi bože.. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
režim O Minnie..kako si me sad nasmijala...ajde dogovorit ćemo se nas dvoje  sad za prvi put neka bude tako...jer je on već gotov, a ja tek sutra postavljam 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
meriv super onda, smatraću da je to odrađeno p.s. nemo' da mi mičete m iz reči..treba mi da smislim još neku glupu tipa meriv...al' mi se baš mmiše... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
merni
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
mirna 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
mravi
..evo ova mi nije glupkasta....jupiiiii
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46313
|
mlavi  ljub ljub ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Milan Senka ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
man''ti ..pa kad može mlavi..može i mahniti.. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) .ljub..ljub..senkili... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
taman
|
|
|
|
|
|