|
Autoru |
Poruka |
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] Na razne nacine skontaces sam vremenom da tine crtam ja sada... Kad pre odgovori:D Bojim se da će to da potraje,bez toga:D Odoh na pljugu,pa se vratim
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
zeleni zub je napisao: Ma protiv drugog tima Šahtjora,zgadio mi se fudbal Aaaa, ovu Ćokijevu i Džajinu ekipu. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Pa dobro, i meni bi se zgadio da gledam manekene ( još na pripremama ). ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Brzina je vrlina nismo mi ovdje lenji forumasi
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
Što je brzo to je i kuso,kaže naš narod! Za tebe ne znam,ali za neke znam da jesu:D
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Opaaaaaa mishko skrenu ti sa shina ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
Boss je napisao: zeleni zub je napisao: Ma protiv drugog tima Šahtjora,zgadio mi se fudbal Aaaa, ovu Ćokijevu i Džajinu ekipu. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Pa dobro, i meni bi se zgadio da gledam manekene ( još na pripremama ). ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Najveća ironija je da i pored svega toga,jedva čekam da krene prolećni deo:D
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
zeleni zub je napisao: Boss je napisao: zeleni zub je napisao: Ma protiv drugog tima Šahtjora,zgadio mi se fudbal Aaaa, ovu Ćokijevu i Džajinu ekipu. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Pa dobro, i meni bi se zgadio da gledam manekene ( još na pripremama ). ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Najveća ironija je da i pored svega toga,jedva čekam da krene prolećni deo:D Da nam Javor ili BSK objasne kako se pika fucbal. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
Boss je napisao: zeleni zub je napisao: Boss je napisao: zeleni zub je napisao: Ma protiv drugog tima Šahtjora,zgadio mi se fudbal Aaaa, ovu Ćokijevu i Džajinu ekipu. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Pa dobro, i meni bi se zgadio da gledam manekene ( još na pripremama ). ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Najveća ironija je da i pored svega toga,jedva čekam da krene prolećni deo:D Da nam Javor ili BSK objasne kako se pika fucbal. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Šta hoćeš,Javor to već godinama revnosno radi:)..Evo imaju priliku opet u prvom kolu
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Sto ne mogu da kliknem na profil Google['bot].
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 59 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|