Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
SHE mi nedostaje na forumu dodji SHE da pricamo da te pitam nesto za patike neke
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
[quote="casual"]SHE mi nedostaje na forumu dodji SHE da pricamo da te pitam nesto za patike neke[/quote]
tu sam pitaj me za patike mada...veci deo dana pricam samo o tome,muka mi je od patika al...mozes da me pitas
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
u svakom slucaju odo ja mozes biti siguran da te necu uskratiti za odgvor al nesto me mrzi da cekam
to pitanje [hello09khll.gif]
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
She, tek sad vidim da si bila. ma kakve patike salim se, volim ja kad ti dodjes na forum.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ovaj DOĐOŠ jerkovački da mu krštenicu ovde turim svima na uvid ispah ja prababa jbte ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Vuki jos ti nista ne znas....a mogla si fino da pitas al' eto....volis ti izgleda okolokole hihih
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
neka... neka... ima ko će njemu međ rogove a i ne moram ja sve da znam, lepo je živeti u neznanju ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
al' dobro je razumijete se, sto je najvaznije msm generacijski ste pazi ovo...Kompatibilni 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
di bre ja kompatibilna s jerkovačkim DOĐOŠEM aj da je crFenokožac neki pa da se ćeramo vako, sve je rečeno a nešto ga baš i nekontam spešl ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
[quote="casual"]She, tek sad vidim da si bila. ma kakve patike salim se, volim ja kad ti dodjes na forum.[/quote]
nema pitanja,nema odgovora [zenskismeh.gif] aj napolju je divota uzivajte [pusicica.gif] izvinjavam se sto sam izvredjala zexa za stomak al jbga preterano prostacite pa me to automatski iznervira a jos ako sam pod gasom fijuuuuuuu [zenskismeh.gif]
i dalje mislim isto ova ludnica nije za mene pa,pa [hello09khll.gif]
|
|
|
|
|
|