Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 21 Jul 2025, 22:28

Autoru Poruka
Molena
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 10 Dec 2014, 11:39
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

od trudova, cuj od cega
pa jel zena napisala ima 2 mjeseca da je trudna

Vrh
MAD BOOKSELLER
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 10 Dec 2014, 13:32
rang
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33

Slika

Vrh
vuja kojic
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 10 Dec 2014, 20:28
Korisnikov avatar
SIROTINJA RAJA

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15

Zemljače, jel ima ove na mojoj listi ?

Vrh
vuja kojic
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 10 Dec 2014, 20:30
Korisnikov avatar
SIROTINJA RAJA

101, 104, 116 nastavak sledi....

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 11 Dec 2014, 11:48
Korisnikov avatar
*VIP*

Pa da krenem:
Komsinica: fali mi da mi kontrira, i da od nicega napravimo svoju pricu.
Minnie: ona mi fali sa svojim tockicama jer njoj bolje stoje nego Canetu. Njene ideje su ubitacne i odmah te zagrije...sunce je crnogosrko opalilo ( ovo je iz dragosti )
Gigi: Malena nedostaje u svakom pogledu [pusicica.gif]
Nikita: sa cmokic na nosic i njena leprsavost, spontanost i ono njeno '' niko me ne dozivljava i ne primjecuje'' hehe...a ne zna da svi procitaju svako njeno slovce
Uther: stoka bjelosvjetska...perverznjak, prostak i jos gore..ali punog srca i odlicnog smisla za humor
ASG: nabrijanost i direktnost ... s njom nikada ne znas na cemu si i to je odlicno
Boss: Mangup koji je direktan i koji je imao svoje misljenje i koga je bolilo dupe o misljenjima drugih...Govorio ono sto je mislio i nije se libio ulaziti u rasrave iskreno.
Julia: o Julia Julia...onaj zadnji uzdah svih muskih forumasa a i po koje zenske ( ja na prvom mjestu ) [treptrep.gif]
Trile: !!!!!!
Laki: !!!!!!
Picard: !!!!!!

Poslednji put menjao Molena dana 11 Dec 2014, 12:30, izmenjena samo jedanput

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 11 Dec 2014, 12:29
Korisnikov avatar
*VIP*

Iskra: Opustena, spontana, ona Iskra koja u najgorim situacijama zna da postavi neko pitanje koje te nasmije [slamka.gif]
Zex: Filozof moj hehe...neko ko je bio totalno neopterecen i nije ga zanimalo nista zakulisno..opustencija se osjetila u njegovim slovima
Megi: Ona vrckava, koja kada u brzini napise recenicu, moras nekolimo puta da je procitas da bi shvatio sta je napisala hehe...i odmah te nasmije, opustena Megi :D
Casual: Zavodnik i glavni Vatrogasac na forumu haha :D ... najebat cu radi ovoga, ali sta sada...on kada zavede tresu se gora, portali ,i dolazi do pucanja servera, cupanja kosa i pise se na sve strane ...pise seeee...po forumu, po pp-ovima, po chat sobama....zna mali kako dovesti do podrhtavanja :D
Marriin: Neko ko me uveseljava i pise odlicne postove..kratke i jasne. Volim njegov smisao za humor..jako [dzokac.gif]
Zlobni: Ko ga nije volio nema pojma i tesko je objasniti zasto nedostaje i fali
Naopak: jednostavno nedostaje
Anja: raspisana Anja, sa dogodovstinama i avanturama kojih je u jednom danu imala kao neki u mjesec dana....ali to je do pogleda na stvari.

Vrh
vuja kojic
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 11 Dec 2014, 15:21
Korisnikov avatar
SIROTINJA RAJA

127, 138, 141, nastavak sledi.....

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 15 Dec 2014, 09:38
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

ti brojevi, to sam sve ja

Vrh
vuja kojic
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 15 Dec 2014, 16:17
Korisnikov avatar
SIROTINJA RAJA

LaYa je napisao:
ti brojevi, to sam sve ja
reci sve želje
reci šta treba....
142, 143, 144, 148......nastavak sledi....

Vrh
Mojne
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 15 Dec 2014, 22:26
Korisnikov avatar
mojne

Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41

šmizla

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu