Autoru |
Poruka |
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ma necu nikoga da saljem na te neke odmore, krstarenja folove golove...svi cete vi meni na privremeni fizicki rad  SJAJNA .... ne odgovara na postavljena pitanja pa je saljem na izdrzavanje drustveno korisnog rada...odcepljivanje kanalizacija 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Poslednji put menjao Molena dana 30 Maj 2012, 13:32, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

|
u sexi shop! ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ja bi je poslala na odmor ipak,jer je čeka veliki posao ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

|
fala ti Iskra,ova Molena oće da me ,,umori,,! ja tebe šaljem na jedrenje 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jao stalno neki odmori...dosadni ste hahahah...uvijek isto saljete Iskru saljem u berbu grozdja, gdje treba da se izuje i svojim nogama da gaca po 24.000.000 kg grozdja i to bez pauze i odmora...  A SJAJNA ide s njom , a ona je zaduzena samo da je nadgleda i ne smie nikako da joj pomogne...to je jos teze he he 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
e ja tebe u Bgd pešice a moze i baciklom(što bi moje dete reklo kad je bilo malo ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Moze bAciklom hahahah....nikakakv problem  ...u kondiciji sam. A ti opet ides negdjeeeee.....ovaj put te saljem da ocistis kamion koji je prevozio krave simentalke iz NJemačke u Srbiju 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Molenčicu na plazicu, da odmori i osunca se
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
pa ti me baš uposli danas  molenčice imam li pravo na puš pauzu ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|