Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Picard je napisao: Molena je napisao: divne su ti oci evo nek svi znaju uh, ako ti ovo vidi Cas bolje briši objasnila sam ja njemu ima on razumjevanja za iskrene emocije odmah je shvatio zasto ja tebe toliko i stalno ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Molena je napisao: Picard je napisao: Molena je napisao: divne su ti oci evo nek svi znaju uh, ako ti ovo vidi Cas bolje briši objasnila sam ja njemu ima on razumjevanja za iskrene emocije odmah je shvatio zasto ja tebe toliko i stalno ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) hehehe, da nisi malo preuveličala to moje, bilo šta 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma kakvi preuvelicala ne znas ti kako ja to mogu da uvelicam mozda jednom ko zna 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
ko zna zna 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
da nisi ti sada malo preuvelicao hahaha e ti si mene s ovim odgovorom nasmijao samo da znas 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
nista, sve mi potaman od jutros ![[aplauz.gif] [aplauz.gif]](./images/smilies/aplauz.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
Ovaj formuras iznad mene i malo kisice.
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nedostaje mi tisina moga stana nedostaje mi vrelina mog asfalta nedostaje mi ON jakooo i uvijek nedostaje mi moj veeeeeliki krevet nedostaje mi kraca kava bez secera iz Akta i lokalne novine lose kvalitete u rukama nedostaje mi magistrala ka jugu..vjetar u kosi i miris mora
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
morskog vazduha