Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ljubicasta kravica je malo gurkala
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
LaYa je napisao: Picard je ozenio Juliu?  Odmah na glavnoj za novine:)) Ova vest je pravi BOOOM Zainteresovace ceo Balkan ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Vjerovatno vijet za skandal novina, kao noturna LAŽ!! Picard...oprosti im jer ne znaju sta cine i pricaju ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Jesi ti bila na vjenčanju? Nisi! Dakle ti ne znaš... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Gigi i Laki ![[smilie_girl_303.gif] [smilie_girl_303.gif]](./images/smilies/smilie_girl_303.gif) i Anja i još po neko
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
onaj trile dize surlu i ode
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Molena i Zex
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Gigi, Laki.. Zloćko.. Mo.. Žex..Trile ( zaebant) Ši8 ume biti jako duhovita i mila kad hoće) .....i još mnogi( bio bi to podugačak spisak a di je Senka.. more počela da zabušava i to na njenom forumu šta bi bilo da je neki drugi forum ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
GiGi je napisao: Jesi ti bila na vjenčanju? Nisi! Dakle ti ne znaš...  Gigi kako da ti sada odgovorim....kad si me i pitala i odgovor dala !?  fale mi skoro svi...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Meni Žex fali...nikako da se nas dvoje ko ljudi popričamo...ili on juri ili ja jurim...samo filmove razmjenjujemo Ok...i Megi nekako fali...gdje li je ta djevojka? ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|