Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
hehe...nemoj da čuje senka al morala sam da se koristim svim i svačim...da postignem što sam tela... ..senka ajde priznaj jesam li te izludela ili nisi hajala pet posto..
..boss..a sad ozbiljno...vrlo mi je jasno a i napisao si mnogo puta da sam ti među omiljenim forumskim lii8ikovima i onakvu podršku i zastupanje mene sam negde i očekivala al nisam ni pomislila da ćeš onoliko nagrabusiti..msm..ban ko ban..sat dva, dan...manje više...lako se to vari...i kad je zaslužen ne može biti problem...al ono bilo baš preterivanje..ču sedam dana..pa onaj picard bi pamet pomutio gigili...ne bi to mogla tolko sacuvati...zato sam te morala vratiti..pod hitno..i evo prilike da i senki zahvalim što me izdržala...
asg
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Minnie je napisao: hehe...nemoj da čuje senka al morala sam da se koristim svim i svačim...da postignem što sam tela... ..senka ajde priznaj jesam li te izludela ili nisi hajala pet posto..
..boss..a sad ozbiljno...vrlo mi je jasno a i napisao si mnogo puta da sam ti među omiljenim forumskim lii8ikovima i onakvu podršku i zastupanje mene sam negde i očekivala al nisam ni pomislila da ćeš onoliko nagrabusiti..msm..ban ko ban..sat dva, dan...manje više...lako se to vari...i kad je zaslužen ne može biti problem...al ono bilo baš preterivanje..ču sedam dana..pa onaj picard bi pamet pomutio gigili...ne bi to mogla tolko sacuvati...zato sam te morala vratiti..pod hitno..i evo prilike da i senki zahvalim što me izdržala...
asg Minnie Jer dugo nije bilo me na livadi zato pos'o cu da pri'vatim korov treba kidati A onda obrok cu da pripremim ko glavno jelo pojescu te celoga za prilog zasladicu se stilom jer kradje dosta je bilo
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
e'o me...
senka
..pih..ja se u poziju i romantiku slabo razumem ..niš od komentara boske..
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
 Senka
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
jok
sa' će tebra..deluje mi besposleno
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...jes vala..pozdro sam tri milka tendera i sad mogu i da se pojavim..  ... ...ajcad andjelka ispod mene..  ...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Minnie je napisao: hehe...nemoj da čuje senka al morala sam da se koristim svim i svačim...da postignem što sam tela... ..senka ajde priznaj jesam li te izludela ili nisi hajala pet posto..
asg NNČ...ostala sam bez moderatora...bez 2 njih...ali...šta da se radi... Brutalni
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
misliš da bi tebra pristao hehehe
aj predloži mu baš me interesuje oće li
tebra jopet prozvan
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
mozda sam i tebra tko zna Mad
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Окачио слику и заборавио да се одјавим...
Ти, Искрено, не можеш да будеш тебра... Танак ти глас. Не пијеш право пиво. Не играш фудбал. Не псујеш судији фрајера. Ако је судија леп, псујеш му млађег брата. Не чешеш...хм. Не обараш руку. Не ексираш препеченицу, па се стресеш. Не идеш на пецање и кад пада киша. Не тураш певаљкама монету у гаће (Осим кад се урокаш). Не мериш себи ону ствар чавкама* Не носиш у ташни ђунту и анласер од голфа двојке. Не гледаш Уличне псе по седамдесетосми пут....
*Мој рођа, Бруле, наређа шеснајс чавки и седамнајста му стоји на једној ноги, балансира...
ТЕМА : Можда ће да сврне Лелемуд Први Дрински. Колко да видимо дал може да мрда. Ил га је ова потпуно раздесила. Видим она пева по форуму по цео дан, и носи мушкатлу закачену за лево уво. Ако пребаци на десно уво - угасио је!
|
|
|
|
|
|