Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 22 Jul 2025, 16:47

Autoru Poruka
Ameno
Post  Tema posta: Re: Sta vam je danas zasmetalo na forumu?  |  Poslato: 27 Jan 2013, 23:01
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 04 Jun 2012, 23:55

Trenutno ima 331 korisnika OnLine :: 16 registrovanih, 0 skrivenih i 315 gost (Ovi podaci su bazirani na članovima aktivnim u poslednjih 999 minuta)
Najviše korisnika OnLine bilo je 460 dana 12 Dec 2012, 23:19

Registrovanih korisnika: Ameno, Bing [Bot], debilko, Emanuella, Google [Bot], Grešnica, Iskra, MAD BOOKSELLER, MeGi, Mojne, montoya, Nikita, Picard, povarisha, Trile, Žex

[think.gif] da li treba ukinuti onu temu ko je trenutno online , mozda se zato kriju da im nick ne osvane javno :D
kako bi to lepo bilo da se vidi 315 nickova ulogovanih :D koja li je to fobija od javnog prisustva, kad je sve besplatno
nije ovo kafic pa nas 14 sedimo unutra jer imamo love a ostali setaju ispred...jer su im prazni džepovi [smehsmeh.gif]

Vrh
Picard
Post  Tema posta: Re: Sta vam je danas zasmetalo na forumu?  |  Poslato: 27 Jan 2013, 23:05
Korisnikov avatar
P
P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58

Ameno je napisao:
Trenutno ima 331 korisnika OnLine :: 16 registrovanih, 0 skrivenih i 315 gost (Ovi podaci su bazirani na članovima aktivnim u poslednjih 999 minuta)

Registrovanih korisnika: Ameno, Bing [Bot], debilko, Emanuella, Google [Bot], Grešnica, Iskra, MAD BOOKSELLER, MeGi, Mojne, montoya, Nikita, Picard, povarisha, Trile, Žex

[think.gif] da li treba ukinuti onu temu ko je trenutno online , mozda se zato kriju da im nick ne osvane javno :D
kako bi to lepo bilo da se vidi 315 nickova ulogovanih :D koja li je to fobija od javnog prisustva, kad je sve besplatno
nije ovo kafic pa nas 14 sedimo unutra jer imamo love a ostali setaju ispred...jer su im prazni džepovi [smehsmeh.gif]

250 i ne zna šta je 'Srbija forum'
upadnu slučajno tražeći slike kojih ima sve više i više

eto, tako se i oni ubroje u taj broj ni krivi ni dužni

Vrh
Ameno
Post  Tema posta: Re: Sta vam je danas zasmetalo na forumu?  |  Poslato: 27 Jan 2013, 23:33
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 04 Jun 2012, 23:55

Picard je napisao:
Ameno je napisao:

250 i ne zna šta je 'Srbija forum'
upadnu slučajno tražeći slike kojih ima sve više i više

eto, tako se i oni ubroje u taj broj ni krivi ni dužni

...da, delimicno si u pravu tako i ja odlutam na strane sajtove u potrazi za nekim tematskim slikama...
a zato sam i poceo da stavljam logo naseg foruma na neke slike ,da bi ih sto vise zalutalo ovde u potrazi za jos takvih slika :D
...ali po statistici i vremenu posete, vidim da nije bas tolika slucajnost , ono save as slika i cao...

1 ...znam ja da ima dosta i registrovanih koji su medju gostima , ono zbog prozivki koliko ko provodi vremena na netu
pa ih je blam da budu dugo ulogovani i uskoce samo ponekad...
ja nemam taj problem ulogujem se a gledam neki film, zaspem ,odem u radnju ili radim neki gif itd...
2...clanovi drugih foruma vrebajuci dal ih neko proziva i slkupljajuci materijal za ogovaranje...
3...slucajni posmatraci oni stidljiviji , koji se boje da ce ih odmah neko cackati a ne znaju ni post da postave ,pa ih je blam da se registruju
i meni je bilo glupo kad sam se prvi put registrovao, ako nemas koga da pitas osecas se bezveze kad pocnes da gresis...

Vrh
Emanuella
Post  Tema posta: Re: Sta vam je danas zasmetalo na forumu?  |  Poslato: 27 Jan 2013, 23:34
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25

meni je ok sto imam kintu da udjem u ovu kafanu,sjedim i cirkam:*

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Sta vam je danas zasmetalo na forumu?  |  Poslato: 27 Jan 2013, 23:37
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

е Батице питај мене како ми је било... ужас, све ми наопаЧке, бело, не умем ни свој профил да видим, све блам за бламом... ал пази, кад уђо на Четко и каФанче сви су били дивни и помогли ми, па може тако и неко други ко и ја, нека се улогује, малко нек чита, воното, и нек напише лепо немам појмета и сигурна сам да ће неко да припомогне ома, даклеМ, и за нас тупаве, пардон, стидљиве има наде хахахах да постанемо бреЗобразни...

Vrh
Emanuella
Post  Tema posta: Re: Sta vam je danas zasmetalo na forumu?  |  Poslato: 27 Jan 2013, 23:39
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25

Vucica,ja cu poguram ko nekog treba
samo nek kaze

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Sta vam je danas zasmetalo na forumu?  |  Poslato: 27 Jan 2013, 23:42
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

evo i ja cu,volonterski

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Sta vam je danas zasmetalo na forumu?  |  Poslato: 27 Jan 2013, 23:45
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

Ем, ЛејКо само тако
па мен су Жемскиње припомагале када сам дошла [zenskismeh.gif]

од муШкарчина на форум вајдице невидо никаке [lola.gif] [nesvest.gif]

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Sta vam je danas zasmetalo na forumu?  |  Poslato: 27 Jan 2013, 23:46
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

ma znadem,ja se ziva upljuva kad dodje neko a vidim da se petlja ko kuce u caksire

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Sta vam je danas zasmetalo na forumu?  |  Poslato: 27 Jan 2013, 23:48
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Laya se posekla kačeći ogledala na plafon spavaće sobe...

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu