|
Autoru |
Poruka |
Ameno
|
|

rang

Pridružio se: 04 Jun 2012, 23:55 Postovi: 4606
|
Trenutno ima 331 korisnika OnLine :: 16 registrovanih, 0 skrivenih i 315 gost (Ovi podaci su bazirani na članovima aktivnim u poslednjih 999 minuta) Najviše korisnika OnLine bilo je 460 dana 12 Dec 2012, 23:19 Registrovanih korisnika: Ameno, Bing [Bot], debilko, Emanuella, Google [Bot], Grešnica, Iskra, MAD BOOKSELLER, MeGi, Mojne, montoya, Nikita, Picard, povarisha, Trile, Žex ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif) da li treba ukinuti onu temu ko je trenutno online , mozda se zato kriju da im nick ne osvane javno  kako bi to lepo bilo da se vidi 315 nickova ulogovanih  koja li je to fobija od javnog prisustva, kad je sve besplatno nije ovo kafic pa nas 14 sedimo unutra jer imamo love a ostali setaju ispred...jer su im prazni džepovi ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Ameno je napisao: Trenutno ima 331 korisnika OnLine :: 16 registrovanih, 0 skrivenih i 315 gost (Ovi podaci su bazirani na članovima aktivnim u poslednjih 999 minuta) Najviše korisnika OnLine bilo je 460 dana 12 Dec 2012, 23:19 Registrovanih korisnika: Ameno, Bing [Bot], debilko, Emanuella, Google [Bot], Grešnica, Iskra, MAD BOOKSELLER, MeGi, Mojne, montoya, Nikita, Picard, povarisha, Trile, Žex ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif) da li treba ukinuti onu temu ko je trenutno online , mozda se zato kriju da im nick ne osvane javno  kako bi to lepo bilo da se vidi 315 nickova ulogovanih  koja li je to fobija od javnog prisustva, kad je sve besplatno nije ovo kafic pa nas 14 sedimo unutra jer imamo love a ostali setaju ispred...jer su im prazni džepovi ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) 250 i ne zna šta je 'Srbija forum' upadnu slučajno tražeći slike kojih ima sve više i više eto, tako se i oni ubroje u taj broj ni krivi ni dužni
|
|
|
|
|
Ameno
|
|

rang

Pridružio se: 04 Jun 2012, 23:55 Postovi: 4606
|
Picard je napisao: Ameno je napisao: Trenutno ima 331 korisnika OnLine :: 16 registrovanih, 0 skrivenih i 315 gost (Ovi podaci su bazirani na članovima aktivnim u poslednjih 999 minuta) Najviše korisnika OnLine bilo je 460 dana 12 Dec 2012, 23:19 Registrovanih korisnika: Ameno, Bing [Bot], debilko, Emanuella, Google [Bot], Grešnica, Iskra, MAD BOOKSELLER, MeGi, Mojne, montoya, Nikita, Picard, povarisha, Trile, Žex ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif) da li treba ukinuti onu temu ko je trenutno online , mozda se zato kriju da im nick ne osvane javno  kako bi to lepo bilo da se vidi 315 nickova ulogovanih  koja li je to fobija od javnog prisustva, kad je sve besplatno nije ovo kafic pa nas 14 sedimo unutra jer imamo love a ostali setaju ispred...jer su im prazni džepovi ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) 250 i ne zna šta je 'Srbija forum' upadnu slučajno tražeći slike kojih ima sve više i više eto, tako se i oni ubroje u taj broj ni krivi ni dužni ...da, delimicno si u pravu tako i ja odlutam na strane sajtove u potrazi za nekim tematskim slikama... a zato sam i poceo da stavljam logo naseg foruma na neke slike ,da bi ih sto vise zalutalo ovde u potrazi za jos takvih slika  ...ali po statistici i vremenu posete, vidim da nije bas tolika slucajnost , ono save as slika i cao... 1 ...znam ja da ima dosta i registrovanih koji su medju gostima , ono zbog prozivki koliko ko provodi vremena na netu pa ih je blam da budu dugo ulogovani i uskoce samo ponekad... ja nemam taj problem ulogujem se a gledam neki film, zaspem ,odem u radnju ili radim neki gif itd... 2...clanovi drugih foruma vrebajuci dal ih neko proziva i slkupljajuci materijal za ogovaranje... 3...slucajni posmatraci oni stidljiviji , koji se boje da ce ih odmah neko cackati a ne znaju ni post da postave ,pa ih je blam da se registruju i meni je bilo glupo kad sam se prvi put registrovao, ako nemas koga da pitas osecas se bezveze kad pocnes da gresis...
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
meni je ok sto imam kintu da udjem u ovu kafanu,sjedim i cirkam:*
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
е Батице питај мене како ми је било... ужас, све ми наопаЧке, бело, не умем ни свој профил да видим, све блам за бламом... ал пази, кад уђо на Четко и каФанче сви су били дивни и помогли ми, па може тако и неко други ко и ја, нека се улогује, малко нек чита, воното, и нек напише лепо немам појмета и сигурна сам да ће неко да припомогне ома, даклеМ, и за нас тупаве, пардон, стидљиве има наде хахахах да постанемо бреЗобразни...
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
Vucica,ja cu poguram ko nekog treba samo nek kaze
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Ем, ЛејКо само тако па мен су Жемскиње припомагале када сам дошла од муШкарчина на форум вајдице невидо никаке ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ma znadem,ja se ziva upljuva kad dodje neko a vidim da se petlja ko kuce u caksire
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Laya se posekla kačeći ogledala na plafon spavaće sobe...
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 39 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|