Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
dacu ti jednu kad te glava zaboli hahaha..nista ne brini 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Rekao bih joj ''Molena, super uzdišeš... Mnogo bolje to radiš nego one Japanke...''' ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahaha...znala sam  @Molim te pusti kosu, nemam za sta da te povucem kad se naljutim haha 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Dobro de... Pustiću kosu, pa me onda povuci gde god 'oćeš... hah Rekao bih joj ''Molena je do sinoć bila moja katolička sestra... Ovo što se desilo menja stvar'' ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahahahha....Volim te budalo mala  Molim te pocesi me po ledjima 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
I ja Molenu sestru moju... Rekao bih joj ''Eto videla si da nema potrebe da ideš u Afriku... Sve što imaju oni imam i ja...'' ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
aaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahha....koji si ti ludak  Vilica mi se sinoc ukocila....od smijeha naravno 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
''Molena, pa ti si melem za oči ''
Idem sestro... Moram napolje.... Uživaj... Pozzz
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Hajde ..i pozz za 'ljepsu' polovicu 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Pozdraviću je, ali joj neću reći šta sam ti pričao da sam se kojim slučajem probudio pored tebe... Suviše je komplikovano za objasniti... hah
Idem... Mah mah
|
|
|
|
|
|