Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: haj ti to meni jos jednom objasni ali na pp  ne mogu na p.p.,ima me prevedes odma zednu preko vode aj bolje ovako 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ma ne bih ja tebe cak i da me muce ali tebi se stalno i stalno covjek mora dokazivati i pravdati znaci nedostaje ti Trile... suosjecam 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: ma ne bih ja tebe cak i da me muce ali tebi se stalno i stalno covjek mora dokazivati i pravdati znaci nedostaje ti Trile... suosjecam  ahahahaha glupaco ne fali mi trile a ovo glupaco za prvi deo posta aj begaj
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma volim i ja tebe ( to je prijevo ove rijeci -glupaco...znam znam  ) pisi mi na pp ne strecaj se lujko jedna hahaha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: ma volim i ja tebe ( to je prijevo ove rijeci -glupaco...znam znam  ) pisi mi na pp ne strecaj se lujko jedna hahaha mene ovde niko ne razume ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
na mene misli
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
kao i sve ostale forumasice ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Ovako...
GiGi...srećice javi se...mnogo nedostaješ i svi smo zabrinuti za tebe... Žex...ti reče da te neće biti 10 dana,a ovo se proteglo i na mjesec... Minnie...ma nemam riječi... Naopaki...naravno da nedostaješ... Mačak,predugo te nema...baš sam zabrinuta... Čupka...pa gdje si...nedostaješ...
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
jbtt senka koliko se brines tacno se i ja brinem za tebe pazi se pritiska bree nemoj se nerviras:))
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jel mislis na gornji ili donji pritisak? zaboravila si joj reci 
|
|
|
|
|
|