Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
meni nedostaje jana a sto se srece tice,do juce mi je bilo na brigu da zavrsis fakultet sad se sekiram oces li se udati ne udati,daj sta das nego za nekog finog sa debelim novcanikom i malim stomakom ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ahahaha ludaco nemoj da se sekiras , brze ces osedeti i vise bora imati nego , brinem se ja za tebe,jer se jos nisi udala, a za to ti je kriv horoskopski znak,veruj mi:) podhitno slavi rodjendan u nekom drugom mjesecu:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i kad mi neko kaze da mi megi nije najbolja drugarica sa neta u pravu sam bila kad mi je bila favorit sve o meni zna i horoskopski znak dete za primer,bas me cudi sto kaci ovo debil u potpisu e moja Megi,ne vataj se za slamku ko da ce mi drugi mesec pomoci  nego pusti ti mene,vataj pitta jeste malo mator al kazu da je pametan,bogat i ima plocice ![[littledancingsnoopy.gif] [littledancingsnoopy.gif]](./images/smilies/littledancingsnoopy.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ee taman si nabrojala sve sto volis, i vreme ti je bilo da ga ulovis Srecno. Taman sam mislila da si normalna i razocara mi ti za sekund:) Znam sve o tebi i kako dises ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
SHE je napisao: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i kad mi neko kaze da mi megi nije najbolja drugarica sa neta u pravu sam bila kad mi je bila favorit sve o meni zna i horoskopski znak dete za primer, bas me cudi sto kaci ovo debil u potpisue moja Megi,ne vataj se za slamku ko da ce mi drugi mesec pomoci  nego pusti ti mene,vataj pitta jeste malo mator al kazu da je pametan,bogat i ima plocice ![[littledancingsnoopy.gif] [littledancingsnoopy.gif]](./images/smilies/littledancingsnoopy.gif) debil ima veliki qrac ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
hasan seckati
Poslednji put menjao Mojne dana 23 Dec 2013, 01:13, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
mojne bas napisa sta mu nedostaje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
she nisi mi drugfarica nisi napisala da ides
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Svi osim SENKE..ONA je tu 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|