Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Molena je napisao: Nema na cemu...zato i jeste forum, pitas, odgovoris..razvijes raspravu..ne citamo se svi kako treba, i to je normalno.  slažem se sa tobom.. al kad čovek pita ode to naširoko i nadugačko i opet će ispasti da se ne razumemo ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ma nece Iskra..ovo su bezazlena pitanja ... i nikad ne mozes da znas..problem i jeste sto svi kontaju bicu neshvacen, i izazvat cu neki cunami....pa sta kao u reali te uvijek svi shvate 'na prvu' 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
a šta mislite da se prijavimo u Goste njima je potaman bole ih uvce kako i šta mi uživaju matore voajerčine u slovima ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
18 gostiju a ja sama, pa jel ima to smisla, jel ima? da pisem sama sa sobom kao nenormalna, nije daleko od istine, ali majku mu.. ![[ufuf.gif] [ufuf.gif]](./images/smilies/ufuf.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Vidim i dalje nas ne volite... Što da vam kažem...razočarali ste me...ja sam mislila da ste hrabri, kršni, da vam nije problem nositi se s registriranim čudovištima...da ste junaci...a ono...ma... A da samo vidite kakve pločice nudimo na forumu...odmah biste se registrirali... ![[smilie_girl_185.gif] [smilie_girl_185.gif]](./images/smilies/smilie_girl_185.gif) Dakle...kad god došli, dobrodošli! ![[sokicc.gif] [sokicc.gif]](./images/smilies/sokicc.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Dobar dan gosti..  lep i sunčan dan i vama
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
e da.......... od radosti  Ma reci im Iskra 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ako ne izlazimona google onda nemamo gostiju to smo sve mi, nase senke cim kliknes na neku temu prebacujes se kao i da si gost
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
pOZDRAV ZA sHE ZNam DA cItA KOZO JEDNA OVA ISTA TI ![[zeza.gif] [zeza.gif]](./images/smilies/zeza.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
LaYa je napisao: e da.......... od radosti  Ma reci im Iskra  jes bate  bas tako ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|