Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Posto Senka i ja nismo vise u centru paznje,ja odoh. Nije mi interesantno kad nisam u centru paznje  Megi tebi dajem zaduzenje kao posvudusa da pratis dal me neko ogovara,spletkari iza ledja. A hval za kofi srce si.
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
nismo u centru pažnje, to nam je zajednično ouuujeaaa
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ASG dobro,svi sateliti su sada ukljuceni:))
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Senka je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Senka je napisao: Ahaaaa... ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) ...opadne ti blablatruć IQ...i to čitajući neke forumaše...a neke druge čitaš jer su ti divni i bajni i krasni...sve u svemu,nikako da se sastaviš sa IQ...ebemliga...tako nekako...uh...i uz mene ćeš da se obrazuješ...u novinara...doista,žute štampe...ali,nećemo u detalje...novinar je novinar,a od nečega se mora krenuti...  Trileeee...jesam li skontala sada...  Ajd bizi ca Kako je vreme kod tebe,da ne zovem ove moje (stedim tel)  Kod mene je oblačno...i naginje ka kiši... A u srijedu mi stiže ovaj ljepotan...  Presladak je..:-*
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Picard je napisao: nismo u centru pažnje, to nam je zajednično ouuujeaaa Samo da te pozdravim,nisam te dugo videla ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46218
|
Labrador retriver...u rodovniku je Chivas,ali smo mu mi dali ime Odin... 
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
cao ASG Ruzno ime Senka....
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
i ja bih da pozdravim ASG meni je nju uvijek bilo zanimljivo citati...ima ono nesto 'drcno' a IQ ..ebes ga, jos ako opada samo za 20..vratice se  ..mogla si i gore proce pa da ti sta drugo opadne hehe @s ovom malom gore mi je zajednicka strast prema svedskim akcionim filmobima
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
boja kose ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|