Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Prvo kad sam dosao mislio sam otkud tu monty python,tolko je to frcalo od humora,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Trenutno sa tobom o danima itd itd
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
ne, učinilo mi se da je još netko tu
pa da, dani su važni, svaki treba to iskoristiti
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
axaxxa aj ne zezaj Pitt siri svoju ljutnju vidis da je tu, al proce ga Samo ti iskoriscavaj ne daj da tebe iskoriscavaju Meni je svaki dan isti
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Brad Pitt axaxaxa al ga ti juce dobi po usima covjece sigurno si bio nemiran ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) Prethodna PP u istoriji | Sledeća PP po istoriji | Prethodna PP | Sledeća PP Tema poruke: Re: Vecer Od: Truth and Pain Polato na: Juče, , 18:53 Za: Bradpresto Pitt Poruka Bradpresto Pitt je napisao: Poz,reci ti si nova ovdje ili neka od starih forumasa!?Ja sam Pitt... Je l' ti zato služi forum da spopadaš forumašice?! Ako imaš pitanja vezana za forum onda izvoli, ako ne onda odjebi!! _________________ http://www.youtube.com/watch?v=b04ShbtaNncEvo zasto sam banovan,hahahahahah,zahvaljujem kad sam doznao tko je to,i tako sam morao ici kod kume...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
a znaš da me iskorištavaju, vide... mlad, poletan, a tek zgodan idemo ga iskoristiti...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Eto vidis zasto sam banovan,pa valjda je svakom jasno i zasto,,,mijesa se posao i neki stari racuni,,hahahah
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Picard Auuuu jbt tebi bas tesko padne to iskoriscavanje I pohvali se jos samo malo:)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pitt Brad nemoj iznositi pp bez odobravanja osobe koja ga ti je poslala. E jbg ja tu ne mogu nista reci....ali znao si ti ko je truth 100% samo eto provociras malo
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Picard Auuuu jbt tebi bas tesko padne to iskoriscavanje I pohvali se jos samo malo:) samo, problem je što se ja ponekad dam iskoristiti ono, predam se
|
|
|
|
|
|