|
Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
i opet ti po svom, 'ne znas',, znas ti dobro, ponavljam, receno ti je puno puta bar koliko sam ja video, koliko sam dolazio i citao sta ti ljudi pisu da li si bar nesto od toga uzela u obzir, u razmatranje, u smislu resavanja istog
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46313
|
Šta...da treba da budem stroža,da banujem...šta?
|
|
Trile
|
|

rang

|
nisi, i dalje se pravis kako ti nista nije jasno i dalje forsiras horoskope i prepisivanje neta na SVOJ forum i dalje neces da cujes i slusas ... ili ti nas sve onako slatko podjebavas i teras po svom, u smislu, ja sam glavna, a vi se jebte svi
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
hahah, joj, to si probala, koliko sam cuo, nije to lose bilo ali , kako odabrati koga , a koga ne, to ne znam
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ma daj bre...kako možeš tako nešto reći... Pa horoskope stavljamo jer ih forumaši traže i čitaju... Arhivirala sam gotovo pola foruma da ne bude više tog 'prepisivanja' iz novina...
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Trile je napisao: hahah, joj, to si probala, koliko sam cuo, nije to lose bilo ali , kako odabrati koga , a koga ne, to ne znam Trile...reci ti meni,koga...hajde,budi drug...
|
|
Trile
|
|

rang

|
koga da banujes ? pa sad ocito nikoga, jedino mene mozes
pazi sad, ta rec 'mozes', to je tvoj neprijatelj, jer puno koristis to mogu, moze mi se, ja sam odlucila, ja sam tako htela, ja, pa ja
ok, i ja se tako ponasam, ja sam sebi dovoljan, ali tebi ocito nisi ti sama sebi dovoljna, ipak ti treba vise forumasa ovde
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Pa da...naravno da treba...ali sad kad si se ti vratio,mislim da će se polako vraćati i ostali... A ja ću ubuduće bolje slušati,ti me opomeni ako negdje nešto previdim...
|
|
Trile
|
|

rang

|
opet laskanje nisam ja tu bitan, nisi citala 'opomene' koje su ti pisali znam da je ovo bacanje para, kosta te to, reklama nema.. ne znam Senka, zvana Sladja, ne znam sta da ti kazem, nece se ljudi vracati zbog mene, to budi sigurna, vrecace se jedino jedni zbog drugih, a tu si ti onda na nivelises sve to,, ali jebote, aj promeni nesto u tom svom shvatanju svega toga
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Pa,ja ću se truditi...stvarno hoću... Ali,svjesna sam i da će biti teško...i da mi treba pomoć svih vas...i ne laskam ti...tako mislim... A od tebe zaista očekujem i da mi ukažeš gdje griješim...i da me opomneš,i da me posavjetuješ...
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 38 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|