Autoru |
Poruka |
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
usne socne
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Andjeo sa greskom je napisao: Senka mislila sam da si ozbiljan diskutant. Al si ocigledno rodjena za novinara i to zute stampe,po mogucstvu paparaco lova i slicnih stvari. Rekla sam navodim "citajuci neke forumase IQ mi opadne za 20" Znas da sam u pravu i nemas argumenata i hvatas se za gluposti. Ovim sam zavrsila. ne tako, hoćemo još ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Hocu, imam i 4 u 1 hoces sa guaranom,vanilom,biraj:))
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Iskra Idem. Hm imamo kucnog ljubimca..iskra
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
samo da nemas civavu
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Senka je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Senka mislila sam da si ozbiljan diskutant. Al si ocigledno rodjena za novinara i to zute stampe,po mogucstvu paparaco lova i slicnih stvari. Rekla sam navodim "citajuci neke forumase IQ mi opadne za 20" Znas da sam u pravu i nemas argumenata i hvatas se za gluposti. Ovim sam zavrsila. Ih...završila...rekla si da ti opadne IQ čitajući forum...pa si rekla da ne čitaš forum,već samo jednog ili dva forumaša ...što će reći da ti od njih pripadne muka i rikne IQ... Šta ti ja mogu što se izražavaš tako kako si to uradila...i što tebe muči paparaco lov,koji nije aktuelan više od pola godine...ma i duže...i gdje lično ti uopšte i nisi bila pomenuta... ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) Pored tebe covek tacnu likovnu akademiju moze zavrsiti.  Ajd ovako lagano.. Znam brate da smo preko Drine al ovo je previse Navela sam ti razlog zasto sam smanjila dolazenje na forum,kapis?jer mi citajuci neke opada bla bla truc..i da sad znaci sadasnje vreme citam samo pojedine meni drage forumase i one koji pisu nesto pametno i koji upraznjavaju zdravu salu. A stampu sam spomenula zato sto si me podsetila na njih novinare zute stampe koji izvuku samo ono sto se njima svidja iz teksta...Uh.. Nema veze sa ovim vasim improvizovanim.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
MeGi je napisao: Hocu, imam i 4 u 1 hoces sa guaranom,vanilom,biraj:)) Vanila.njam njam :-*
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
sad sam cak i ja shvatio Senka reci da je i tebi sad jasnije
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
MeGi je napisao: samo da nemas civavu ma edan je Velja moram ti poslati neke slike ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Dobro,sad ce Trile da ti skuva taman da ne ometa ovde diskusiju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|