Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 23 Avg 2025, 04:45

Autoru Poruka
Molena
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 29 Okt 2013, 15:14
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Megi….njene sale, njena energija i pozitivnost..pa cak i njeni smajliji u abnormalnim kolicinama nedostaju.
Laki….sa dvije tri rijeci s kojima kaze vise nego ja u isto toliko recenica.
Komsinica….ona je tu cesto, vidim je, vidim njene upise..ne bas kao prije i ne mogu joj zamjeriti jer sam i sama takva…
Julia….neko ko je znao pitanjima probuditi dosta toga..i nove teme i naceti stare vec zatvorene teme i ‘rane’ …’’hoce li mi neko ukratko objasniti o cemu se radi’’ hehe…fali mi citanje njenih postova.
Trile…naljutio se na mene, i neka je…ali fali forumu a fali i meni…Njegov nacin je nemoguce iskopirati a ni opisati..unikatan i poseban u svakom pogledu..imao je svoj nacin, i fali taj njegov nacin.
Picard…on mi uvijek nedostaje….shvatio je prije mene sta i kako, i jednostavno zna…on je neko od koga treba uciti.
Nikita…mimoilazimo se…ona je pozitiva, osjecajna dobrica…s njom moras znati i biti svoj, ali najvaznije je sto nikada nije negativna i podla i nikada nije igrala pokvareno i neiskreno…takva je kakva je..kome valja valja, kome ne valja ona je opet ista.
Uther….neko ko me osvojio prvim upisom na forumu hehe…on ce uvijek da mi nedostaje, bez obzira sto prevrcem ocima ponekad na njegov bezobrazluk i prostakluk..ali ko se nije u reali nikada susreo s takvim osobama, nema pojma o kakvim likovima je rijec. Nedostaje mi kao neko ko zna pokrenuti pricu i nadovezati se na rijec i napraviti pricu i raspravu…
Minnie….ne znam sta i zasto i kako…kada bi se svi usutili ona je imala nesto da kaze, neku temu da otvori pa makar i najglupaviju koja te nasmije…meni se posebno svidja Minnie koja pise a ne ona koja slike kaci…Kada vidim kod nje u postu smajlice, ni ne znam sta je napisala ali meni automatski smijesno.
Marea…cinila se kao plavusa koja zna da komunicira i da vodi rasprave…zna da se sali i shvati kako treba…nedostaje ona ili neko njenog kalibra
Marin….forumas kod kojeg je doslo do velikog nesporazuma jos na nekim drugim prostorima….i on je znao da kaze ono sto misli iako ponekad pretjera…ali zar postoji neko ko ne pretjera…cak mi i Marin nedostaje
She….ona mi posebno nedostaje…ona je jedna od rijetkih s kojima sam se ‘’svadjala’’ iz nepoznatog razloga haha…ali kojoj ni u jednom trenu nisam zamjerila ni na cemu…sve sam mislila da kapira i sigurna sam da je kapirala, ali iz nekog njoj poznatog razloga reagirala je drugacije….i neka je, ona je osoba koja se znala posvadjati pa sutradan opet nastaviti normalno….nedostaje bleska i gotovo.
Najgora….Nije puno pisala, ali je znala prepoznati salu i u sale se najcesce ukljucivala..a znala je prepoznati i ironiju pa nastaviti u istom tonu hehe
Zobni…Nikada nije puno pisao na forumu…ali je znao gdje, sta i kako…ostavio bi upise u sitnim satima koje bismo citali dan poslije….fali i nema ga
mmm…njegovo cjenkanje, zlatne poluge i zlatne rijeci i komplimenti….niko ne zna uputiti kompliment na njegov nacin koji ti izmami osmijeh na lice

…ostali su manje vise tu…ASG, Gigi, Boss, Vucica, Iskra, Mad, Zex,Cas,Pitt, Naopak, Cupka….

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 30 Okt 2013, 19:00
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13

Eh Moli mi pomogla svojim postom da nekog ne zaboravim...dakle:
MeGi, Picard, Julia, Laya, Uther

tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...

Vrh
Boss
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 30 Okt 2013, 19:12
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37

trenutno niko...

Vrh
MAD BOOKSELLER
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 31 Okt 2013, 10:34
rang
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33

Рајка Писац и Златана Вртигуз!

Vrh
Andjeo sa greskom
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 31 Okt 2013, 18:23
Korisnikov avatar
ASG

Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55

Koja,Zex,Megi,Nikita

Vrh
Iskra
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 31 Okt 2013, 18:25
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17

SVI.. jer to i čini forum posebnim.. malo se svadjamo..malo se volimo kao i u životu [cheers1.gif]
svi različiti a opet nekako svi isti [0happycoeur.gif]

Slika

Vrh
Picard
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 31 Okt 2013, 18:27
Korisnikov avatar
P
P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58

nedostaje forum

Vrh
Andjeo sa greskom
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 31 Okt 2013, 18:28
Korisnikov avatar
ASG

Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55

Bravo Piki

Vrh
siN bRutaL
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 01 Nov 2013, 01:14
Korisnikov avatar
...
...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36

...nedostae mi kafa na forumu..alme mrzi dustaem..sattje ona sama dadodje..osetjam.. [smilie_girl_303.gif]

Vrh
vuja kojic
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 01 Nov 2013, 02:13
Korisnikov avatar
SIROTINJA RAJA

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15

zaboravio sam koga mi admin zabranio da pominjem a koga ne
pa da ne zaserem nešto neću nikog da spominjem

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu