Autoru |
Poruka |
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
u pravu si Nane a osim toga ja napisem da mi nedostaje mnogo ljudi a ja nedotsajem samo nekolicini...pa zabole me i mene vise da mi neko nedotaje jel de? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
jeste vala.. pametno zboriš tko želi moze ovdi da dodže da nas vidi ![[rolleyes.gif] [rolleyes.gif]](./images/smilies/rolleyes.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
uvek ja zborim pametno samo nema ko da cita ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ima bre čitača kolko očeš nemo caebavaš ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
ima...al ne aju Nane, dzaba citaju
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
jes vala treba znati pročitati nedostaju svi pomalo da bi bilo živahno ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
е кад ја нестанем од блата ћете ме правити ни ја никком недоставам ![[crysmiley1.gif] [crysmiley1.gif]](./images/smilies/crysmiley1.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Вучица je napisao: е кад ја нестанем од блата ћете ме правити ни ја никком недоставам ![[crysmiley1.gif] [crysmiley1.gif]](./images/smilies/crysmiley1.gif) ma nemoj...vrati se nazad Vukiso da vis kako si meni nedostajala, a mene nema u tvom nedostatku ![[crysmiley1.gif] [crysmiley1.gif]](./images/smilies/crysmiley1.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
е там ди сам оној пискарала само о људима који су били овде када сам ја дошо и изистински ми недостаје та енергија и самим тим ти људови било је и дао драги Бог да се врне тој смеј... тој шала... тој мјуза... ма тој каФАнче ух
Тема: и ја нечем виш о том, који ги шишка
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
ASG mi nedostajala ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) sad je tu ![[trepko.gif] [trepko.gif]](./images/smilies/trepko.gif)
|
|
|
|
|
|