Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pazi Picard da se ne zaljubis:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46313
|
Picard je napisao: pa kad mi je simpa a slab sam na simpatične Jesi ti pročitao da mi nedostaješ... 4 dana te nije bilo....msm stvarno Pic ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif)
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Senka je napisao: Picard je napisao: pa kad mi je simpa a slab sam na simpatične Jesi ti pročitao da mi nedostaješ... 4 dana te nije bilo....msm stvarno Pic ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif) unaprijed se ispričavam za dane koji će uslijediti ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
picard ides u banju aa stegle te godine ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi sve si prizvala samo GiGi nema... ![[blah blah ] [blah blah blah.gif]](./images/smilies/blah blah blah.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46313
|
Picard je napisao: Senka je napisao: Picard je napisao: pa kad mi je simpa a slab sam na simpatične Jesi ti pročitao da mi nedostaješ... 4 dana te nije bilo....msm stvarno Pic ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif) unaprijed se ispričavam za dane koji će uslijediti ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) ![[uzas.gif] [uzas.gif]](./images/smilies/uzas.gif)
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Picard je napisao: kada će doći GiGi kada će doći Pic ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Gigi, Minka, Julka ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|