Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
marka
..hehe..pa nisu ni igrice, šta misliš o osobi ispod, iznad u sredini..al' šta nas briga...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46317
|
maska
E onda je ono bilo dobro posložio Debilko...nikako mi nije jasno zašto su se toliko bunili...
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
kasta...
odlično je bilo sotrirano..bar ovaj deo na igricama koji sam ja videla... ..a pobuna je bila očekivana jer prva ja ne volim da menjam navike... ..treba napraviti spisak tema po azbučnom redu i to rešava dosta problema a i vrlo je praktično..
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
trasa Pobuna me iznenadila...i to baš danas kada mene nije bilo... ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
Ameno
|
|

rang

Pridružio se: 04 Jun 2012, 23:55 Postovi: 4606
|
sarma Senka udje jednom mesecno na igrice i sad bi da ih slaze po njenoj logici haha... ...valjda se stanari zgrade pitaju o boji hodnika a ne neki njihov komsija kad se spremaju neke promene ,to se prostudira ,posavetuje ,pisu se amandmani a ne bum tras, sve sto je naglo meni je shizofreno 
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
maska
i ja mislim da se pobuna bila najviše zbog nenajavljenih i neočekivanih promena..mada bilo je zbrkano sve osim igrica..ovde je bio sklad i spokoj
|
|
|
|
|
Ameno
|
|

rang

Pridružio se: 04 Jun 2012, 23:55 Postovi: 4606
|
skala
ma da sama rec igrice... znaci da se ljudi opuste i zezaju...teme isplivaju ili ako se ne koriste odu na zadnje stranice, zakon trzista haha... ...neko hoce da se druzi ali mu je neprijatno da ucestvuje u nasoj sprdacini, jer se ne poznaje dugo kao neki od nas, pa igra slovca itd...dok malo bolje ne upozna ljude... meni je smesno da neko spominje inteligenciju i ko sta igra... to vise govori o nadmenosti i prepotentnosti nekoga ko nipodastava tudju razonodu...
ni ja ne igram kolo na veseljima (jedino ako sam bas u promilu pa me natera neko) deluju mi kao indijanci kad igraju u krug oko vatre ali vecina to voli i postujem njihovo iskazivanje veselja ,tradicije itd... i nikad ne bih nekom rekao da je glup ili smesan zbog te igre...
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
lasta Ameno,opet ti i ja 'zatvaramo'... E da mi je vidjeti i tebe u tim promilima i još da i kolce igraš.... ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif)
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
stara ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ,, u promilima,,..,,indijanci oko vatre,, di se setiiiiiii
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
trava
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|