Autoru |
Poruka |
Miss Helen
|
|

rang

Pridružio se: 25 Dec 2012, 20:14 Postovi: 1249 Lokacija: Tu negdje..
|
Žex je napisao: Apsolutno. Pomodarstvo i kičerica nas ne interesuju Ubeđen sam da Miss Helen NEMA gipsanog lava na ulazu u njeno dvorište. Vrhunac kiča je gipsani lav, guska i ostale gipsane gluposti koje krase gomilu dvorišta  Baš tako... bolje me poznaješ od nekih a vrlo malo pišemo... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Miss Helen
|
|

rang

|
Вучица je napisao: pored zvezda msm da je i dobra klopa prava stvar koja nas poveziva Simpatičnost.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Miss Helen verovatno voli da odgleda dobar dokumentarac i kada joj se desi da se naljuti obično ne voli da je neko čačka bez potrebe...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Вучица je napisao: pored zvezda msm da je i dobra klopa prava stvar koja nas poveziva Vučica je jaka kao vuk, a umiljata kao jagnje 
|
|
|
|
|
Miss Helen
|
|

rang

|
Ko si ti Žex? I to je tačno. Dobar psiholog. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ja sam Željko. Daleko sam ja od psihologa.  Miss Helen verovatno voli da gleda i dobre tv drame. Interesuju je razne stvari, pa joj se često desi da zaluta na neki sajt na koji retko ko zalazi. E da... Voli da pije čaj 
|
|
|
|
|
Miss Helen
|
|

rang

|
Ne volim drame... hahaha.. Da, lutam internetom i mnogo toga me zanima ali ne zalazim na čudne sajtove. Čaj rijetko pijem ali nije da ga ne volim.
Pa.. eto dajem ti za sve ocjenu 9+ Hahahaha...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Odlično. Namerno sam napisao nešto što znam da ne voliš, da ne stekneš kompletan utisak o meni kao psihologu....  9+ ? Prezadovoljan  Miss Helen verovatno ponekad crveni u ime drugih... Gleda TV i vidi kako se neko blamira i ona se postidi zbog tamo nekog...
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
|